Exocrow-arvostelu: Onko se turvallista ja oikeutettua?

Kryptovaluuttakaupan valinta voi olla haastava tehtävä. On olemassa useita näkökohtia, kuten alustan ominaisuudet, kartoitusliittymä, kaupankäyntiparit, palkkiot, turvallisuus ja asiakastuki.

Uusi lohkon salausvaluuttaympäristö on Exocrow, joka tarjoaa myös P2P-vaihto-, lompakko-, säästötili- ja kauppiasratkaisuja.

Käy Exocrowissa

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja tässä katsauksessa, suosittelemme sinua vahvasti vieraile verkkosivustolla pitää ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

 • Nopea ja helppo luoda tili ja lompakko
 • KYC: tä ei tarvita välittömästi
 • Vertaisvaihto osta / myy kryptovaluutta
 • Ansaitse kiinnostusta Exocrow-lompakossa olevasta salauksesta
 • Integroidut maksuratkaisut pienyrityksille Bitcoin-maksujen hyväksymiseksi
 • Kumppaniohjelma nykyisten käyttäjien palkitsemiseksi

yleensä ottaen

3/5 Käy Exocrowissa

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen kuin sukeltaa tähän arvosteluun, se on erittäin suositeltavaa käyttää laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X kun ostat Bitcoinia, Ethereumia, Litecoinia tai muita kolikoita. Salausvarojen omistus on sijoittajan hallussa ja hallinnassa, ei pörssissä. Lue oppaamme parhaista salauslompakoista saadaksesi lisätietoja.

Mikä on Exocrow?

Exocrow on uusi ja nopeasti kasvava salausvaihto Isossa-Britanniassa, joka tarjoaa paikka yksityishenkilöille 135 maassa ostaa, myydä ja tallentaa digitaalisia valuuttoja. Siitä lähtien, kun se perustettiin vuonna 2020, pörssi on laajentanut palveluitaan kattamaan verkkolompakon, kyvyn ansaita salauskorkoja säästötilille, maksujen yhdyskäytävän ostoksille ja P2P-tapahtumille.

exocrow-sivusto

Exocrow verrattuna

Aloittelijaystävällinen, helppokäyttöinen ja kilpailukykyinen kaupankäyntimaksu ovat tärkeitä ominaisuuksia Exocrowissa. Tässä vertailutaulukossa on luettelo parhaat salausvaihdot jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

Onko Exocrow turvallinen?

Exocrow sisältää 2-tekijän todennuksen (2FA), jonka avulla käyttäjät voivat aktivoida ja suojata tilinsä luvattomalta käytöltä ja vilpilliseltä toiminnalta. Nettisivu ei tarjoa luetteloa muista turvatoimenpiteistä varmistaa asiakkaiden varojen ja henkilökohtaisten tietojen turvallisuus. Tutkimuksemme perusteella siellä eivät ole olleet merkittäviä tietoturvaloukkauksia, hakkerointeja tai järjestelmän kompromisseja joita on tapahtunut tähän mennessä, mutta niitä on muutama huolta hyvämaineisilla foorumeilla.

Onko Exocrow Legit?

Exocrow näyttää tarjoavan laillisia kryptovaluuttapalveluja, kuten P2P-keskuksen ja digitaalisen lompakon digitaalisten valuuttojen tallentamiseksi. On kuitenkin ei tietoa joukkueesta foorumin, tuettujen maiden tai varainhoitoasetusten laillisen noudattamisen takana.

Tuettu Fiat & Kryptovaluutat

Exocrow tukee tärkeimpiä digitaalisen valuutan varoja, joihin kuuluvat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ja Zcash (ZEC). Jokaisella omaisuudella on oma lompakkonsa varojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. P2P-pörssin avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä salausta käyttämällä 13 fiat-valuuttaa, kuten USD, EUR, RUB, AUD, SGD ja muut.

Tilin luominen

Luodakseen tilin Exocrowilla käyttäjien on käytävä läpi rekisteröintiprosessi, jonka vahvistaminen vaatii kelvollisen sähköpostiosoitteen. Valmistuttuaan käyttäjät voivat kirjautua pörssiin ja tutustua tarjolla oleviin ominaisuuksiin ja palveluihin. On ei välitöntä vaatimusta suorittaa KYC.

Kun Exocrow-lompakko tai tili saavuttaa 10000 dollaria Yhdysvaltain dollareina tai euroina, tilinhaltijan on toimitettava henkilötodistus (kansallinen henkilökortti tai passi).

Varojen tallettaminen

Exocrow ei hyväksy talletuksia fiat-valuutassa (esim. USD, EUR tai GBP). Tilin rahoittamiseksi Exocrow’n tarjoamien tuotteiden ja palveluiden käyttämiseksi käyttäjien on siirrettävä kryptovaluutta henkilökohtaisesta laitteistolompakosta tai digitaalisen valuutan kaupankäyntialustalta..

exocrow-lompakko

Esimerkiksi Bitcoinin tallettamiseksi Exocrowille käyttäjät voivat siirtyä lompakkoon ja valita BTC pudotusvalikosta. Tässä BTC-lompakon osoite ja QR-koodi ilmestyvät kopioimaan ja siirtämään varoja.

Kun varat saapuvat lompakkoon, käyttäjä voi käyttää muita alustan tarjoamia ominaisuuksia. On suositeltavaa aktivoida Two Factor -todennus ennen varojen tallettamista.

exocrow-talletus bitcoin

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Käyttäjille, jotka haluavat käydä kauppaa digitaalisilla valuutoilla, Exocrow tarjoaa Peer-to-Peer (P2P) -vaihdon osto- ja myyntitilausten helpottamiseksi. Samoin kuin suositut P2P-alustat, kuten Paxful ja Local Bitcoins, käyttäjät voivat etsiä tiettyä ostajaa tai myyjää tuetut maat / lainkäyttöalueet.

exocrow-vaihto

Elinkeinonharjoittajat voivat etsiä ostajia ja myyjiä käyttämällä ylhäällä olevia avattavia valikoita. Suodatinjärjestelmä voi luokitella ostajat ja myyjät fiat-valuutan, maan ja maksutavan mukaan. P2P-vaihdon tarkastelun jälkeen käyttöliittymä on yksinkertainen ja aloittelijaystävällinen.

Haittapuolena on P2P-pörssiä käyttävien kauppiaiden määrä oli rajallinen (alle 20 kirjoituksen aikana) ja näytti olevan Exocrow-tiimiltä. Uutena alustana odotamme alustan käytön kasvavan laajan käyttäjäjoukon kanssa useista maista, fiat-valuutoista ja maksuvaihtoehdoista.

Säästötili

Exocrow tarjoaa käyttäjilleen säästötilin ansaita kuukausittain korkoa lompakossa olevasta salauksesta jopa 3,2%. Korko hyvitetään jokaisen kuukauden 1. ja 15. päivänä, ja pääoma voidaan nostaa kerran kuukaudessa.

Ei ole sataprosenttisesti selvää, mikä lompakon salausvarallisuus ansaitsee 3,2% koron. Bitcoinin kuukausikorko on poikkeuksellisen korkea verrattuna hyvämaineisiin laina- ja säästöalustoihin, kuten BlockFi ja Nexo, jotka tarjoavat vastaavasti 8,6% ja 10% P.A..

exocrow-säästötili

Kaupankäyntimaksut

Exocrow-tilin luomisesta tai lompakon ylläpidosta ei aiheudu kustannuksia. Samoin on nolla palkkiota varojen tallettamisesta tilille. Nostoista peritään pieni, 0,01%: n kustannus, joka on lisätty blockchain-verkkomaksuun. Esimerkiksi tavalliset Bitcoin-verkkokustannukset ovat noin. 0,0005BTC.

Exocrow veloittaa vaihdon käytöstä kaupankäyntimaksun, joka veloitetaan 0,5% koko Bitcoin-kaupan määrästä. Tämä tarkoittaa, että BTC: n ostaminen ja myyminen välittömästi Exocrow-palvelulla maksaa 1%: n transaktiomaksun. Verrattuna suosittuihin spot-pörsseihin, kuten Binance, Crypto.com ja KuCoin, kaupankäyntimaksut ovat hieman korkeat.

Kauppiaan palkkiot

Pienyrittäjien käyttäjät voivat rekisteröityä Exocrow-kauppiasmaksujärjestelmään lähettämään ja vastaanottamaan salausta (esim. Bitcoin ja Ethereum) käyttämällä blockchain-verkkoa vastineeksi tavaroista ja palveluista.

Tuolla on 1% lähtevä maksu joukkotapahtumista, ilman kustannuksia tapahtumien vastaanottamisesta integroidun maksuväylän kautta. Rahansiirrot jotka käyttävät Exocrow-escrow-palvelua, veloitetaan 1%: n lisämaksu.

Alustan turvallisuus

Exocrow ei anna riittäviä tietoja turvatoimista että se suojaa asiakastietoja ja pörssin hallinnoimia varoja. Vaikka 2FA on vaihtoehto tilinhaltijoille ja escrow-palveluille P2P-tapahtumia varten, Exocrow ei näytä olevan turvallisuutta ensisijaisena prioriteettina.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitkä maat ovat tuettuja?

Exocrow on maailmanlaajuinen kryptovaluuttaympäristö, joka tukee sijoittajia useissa maissa, kuten Isossa-Britanniassa, Thaimaassa ja useissa Euroopan maissa. Maissa, joissa on tiukat taloudelliset määräykset ja lait, kuten Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa, on kielletty vaihtopalvelun käyttö. Käyttäjien tulee noudattaa varovaisuutta ja huolehtia omasta huolellisuudestaan ​​varmistaakseen, että niiden maata säännellään.

Ovatko Yhdysvaltain kauppiaat sallittuja?

Exocrow ei salli Yhdysvaltain asukkaiden käyttää P2P-keskusta ostaa ja myydä kryptovaluutta. Yhdysvaltain dollareita hyväksytään kuitenkin fiat-valuuttana salauksen ostamiseksi tuetuista maista. Kauppiaiden, jotka asuvat Yhdysvalloissa, on löydettävä kryptovaluutanvaihto Yhdysvalloista.

Johtopäätös

Exocrow tarjoaa erilaisia ​​tuotteita ja palveluita, kuten välitön osto / myynti -vaihto, suojattu lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita kiinnostusta salaus- ja kauppiasratkaisuista hyväksyäksesi Bitcoin-maksut. Verkkosivujen suunnittelu ja käyttöliittymä tulee vetoa aloittelijoille helppokäyttöisyytensä vuoksi.

Käy Exocrowissa

Exocrow-katsauksen lopuksi tässä on yhteenveto alustan eduista ja haitoista, jotka sisältävät joitakin huolenaiheita joihin on puututtava tiimi ennen kuin sitä voidaan pitää luotettavana, turvallisena ja hyvämaineisena tarjoajana kryptovaluuttamarkkinoilla. Yksilöiden tulisi suorittaa oma huolellisuus eikä luottaa tässä katsauksessa annettuihin tietoihin.

Plussat

 • Nopea rekisteröinti ja tilin luominen
 • Ei vaadi KYC: tä välittömästi
 • P2P-liitäntä on puhdas ja helppo käyttää

Haittoja

 • Uusi alusta, jolla on pieni sosiaalisen median läsnäolo
 • Tietojen puute joukkueesta (kuvakuva) ja lisensseistä
 • Google Mapsissa oleva osoite osoittaa toimistotarvikeyhtiölle
 • Asiakastukitietojen ja ohjeiden puute
 • P2P-vaihtoa ei käytetä (yhteensä 13 käyttäjää)
 • Rajallinen tieto säästötilien ehdoista & olosuhteissa
 • Ei saatavilla maissa, joissa on tiukat määräykset

Vaihtopalkkiot ovat erittäin tärkeä näkökohta mahdolliselle kryptovaluutta-sijoittajalle. Seuraavat pörssit – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat erittäin kilpailukykyisen kaupankäynnin, talletus- ja nostomaksut (ilman piilotettuja maksuja) monilla erilaisilla talletusmenetelmillä, jotka sopivat kaikentyyppisille kryptovaluutta-sijoittajille.

Käy Exocrowissa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map