FTX-tarkistus: TÄRKEÄÄ – lue ennen Exchangen käyttöä

FTX on johtava salausjohdannaisalusta, joka on tehnyt yhteistyötä maailman suurimman salausvaihdon Binancen kanssa. Tässä FTX-pörssitarkastuksessa annamme yleiskatsauksen pörssistä ja siitä, miten se eroaa muista alustoista arvioimalla sen ominaisuuksia, käyttöliittymää, tuotteita, kaupankäyntimaksuja ja muuta.

Käy FTX: ssä

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle täsmällisiä ja viimeisimpiä tietoja tässä FTX-katsauksessa, on aina parasta, että vierailet säännöllisesti sivustolla, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

 • Futuurit, optiot, volatiliteetti, spot- ja vivutetut rahakkeet
 • Jopa 101 kertaa vipuvaikutus
 • Kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut
 • Maailman ensimmäiset salausindeksifutuurit (esim. Shitcoin-indeksi)
 • Selvitys vakioina
 • Pitkät tai lyhyet 3x vipuvaikutteiset rahakkeet ilman marginaalia
 • FTX-tunnusta (FTT) käyttävät maksualennukset

yleensä ottaen

4.6 / 5 Käy FTX: ssä

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen aloittamista suosittelemme käyttämään Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X: ää, kun käydään kauppaa salausjohdannaisilla. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme parhaista kryptovaluutta-laitteistolompakoista.

Mikä on FTX?

FTX on a kauppiaiden rakentama kryptovaluuttajohdannaisten vaihto ja suunniteltu tarjoamaan tehokas foorumi ammattimaisille kaupankäyntiyrityksille, välikauppiaille ja aloittelijoille. Alustan käyttäjillä on pääsy innovatiivisille huippuluokan kaupankäyntimarkkinoille, kuten johdannaiset, optiot, volatiliteettituotteet ja vivutetut rahakkeet.

ftx

Nopea yhteenveto

FTX verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia FTX: ssä. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huipputason kryptovaluutanvaihdot, kuten FTX, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.


Kuka omistaa FTX: n?

FTX-vaihto on omistaa Sam Bankman-Fried, Alameda Researchin toimitusjohtaja ja perustaja joka on paras salausvaluutan tarjoaja, joka antaa FTX: lle pääsyn alan johtaviin tilauskantoihin. Alameda hallinnoi yli 100 miljoonaa dollaria digitaalista omaisuutta ja käy kauppaa 600 – 1,5 miljardia dollaria päivässä tuhansilla tuotteilla, kuten johdannaisilla FTX-pörssin kautta.

Tuotteet & ominaisuudet

FTX tarjoaa aloittelijoille sopivan ja helppokäyttöisen kaupankäyntialustan innovatiivisten tuotteiden kanssa ostamiseen tai myyntiin. Salausvaihto keskittyy ensisijaisesti a vakaat ja turvalliset johdannaismarkkinat kryptovaluuttakaupalle, seuraavien etujen ja haittojen lisäksi:

 • Ammattimainen käyttöliittymä kaupankäyntiin työpöydällä tai mobiilisovelluksella
 • Aloita kaupankäynti ilman KYC: tä ja nosta jopa 2 000 USD päivässä
 • Alhaiset palkkiot ja tiukat spreadit syvän tilauskannan ja likviditeetin takia
 • Jopa 101x vipuvaikutus kryptovaluuttakauppapareille
 • Hyödynnetään rahakkeita lyhyeksi tai pitkäksi jopa 3x vipuvaikutuksella ilman marginaalia
 • Stablecoin-selvitys käyttämällä yhden marginaalin lompakkoa
 • MOVE Sopimus, joka tyydyttää kolikon absoluuttisen hinnanmuutoksen ajan myötä
 • VIP-kaupankäyntimaksualennukset suuremmilla määrillä ja FTT-tunnus
 • FTX Trading -kilpailut ja -tapahtumat
 • 24/7 lainauksia kryptovaluutoista OTC-pöydän kautta
 • Kattavat oppaat, UKK-osio ja reagoiva asiakastukitiimi

Onko FTX säännelty?

FTX.com on kryptovaluuttakauppapörssi, joka on perustettu Antigualle ja Barbudalle ja jonka pääkonttori on Hongkongissa. Kaupankäyntialustaa ei tällä hetkellä säännellä, eikä yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita saa käyttää palveluita. Osavaltioiden asukkaat voivat käyttää Yhdysvaltain kansalaisia ​​palvelevaa kumppanuusyksikköä FTX.US. Lisää oikeudellisia tietoja käyttäjät voivat lukea täältä: Legal – FTX-vaihto.

Onko FTX Exchange turvallinen?

FTX käyttää useita pankkimaiset turvaominaisuudet käyttäjän henkilökohtaisten tietojen ja varojen turvallisuuden varmistamiseksi tallennetaan salauskeskukseen. Tähän mennessä ei ole raportoitu hakkerointeja tai tietoturvaloukkauksia, jotka johtuisivat a korkeatasoinen turvallisuus kuten kylmä lompakon varastointi ja kaksivaiheinen todennus turvallisen ja turvallisen kaupankäyntiympäristön tarjoamiseksi.

Tilin rekisteröinti

Luodakseen tilin FTX: llä, käyttäjien on käytävä läpi rekisteröintiprosessi määrittämään johdannaiskauppaan kirjautuminen. Käyttäjät voivat aloittaa kaupankäynnin salauspörssissä ja nostaa jopa 2000 dollaria USD päivässä vain sähköpostivahvistuksella.

Tason 2 ja 3 tilinhaltijat, jotka suorittavat KYC: n, voivat nostaa rajattoman määrän kryptovaluutta laitteistolompakkoon, kuten Ledger X, tai nostaa fiat suoraan pankkitilille pankkisiirrolla. FTX-tilin haltijat, jotka suorittavat AML / KYC-prosessin, voivat käyttää myös OTC-työpöytää.

Talletusmenetelmät

FTX sallii laajan valikoiman talletusmenetelmiä alustan kauppiaille tilin rahoittamiseksi. Näitä ovat kryptovaluutta, vakiomallit tai fiat-valuutta. On mahdollista käyttää luottokorttia salauksen ostamiseen suoraan FTX-alustan kautta, fiat- / krypto-markkinajohtaja, Yksinkertainen. Yritys on edelläkävijä fiat onampeilla perinteisellä pankkikortilla (esim.VISA ja Mastercard).

Vaihtoehtoisesti elinkeinonharjoittajat voivat siirtää vakiomallia alustalle, kuten USD, USDC, TUSD, PAX, BUSD ja HUSD. FTX hyvittää käyttäjän lompakon 1: 1-suhteella.

Käyttöliittymä

FTX on suunniteltu aloittelijoille ja ammattimaisille kryptovaluutta-kauppiaille alustalla tarjoamalla a yksinkertainen, helppo navigoida ja intuitiivinen käyttöliittymä. Oletusjärjestelyssä on sivunavigointipalkki, jolla pääset nopeasti käsiksi FTX-johdannaiskaupan tuotteisiin, positioihin, lompakkoon FTX-tilin varojen, odottavien tilausten ja kauppahistorian tarkastelemiseksi..

ftx-liitäntä

Käyttöliittymän keskellä on kaupankäyntikaavio, joka on integroitu TradingView’n kanssa ja joka on tunnettu edistyneistä kaupankäyntiominaisuuksista, indikaattoreista, piirtotyökaluista ja kaavakuvioista. Käyttäjät voivat napsauta kaaviota hiiren kakkospainikkeella, jos haluat asettaa raja- ja pysäytysjärjestyksiä valitulla hintatasolla.

Kartoitusikkunan alapuolella käyttäjät voivat tarkastella tilauskantaa tarkastellakseen volyymiä verrattuna tarjous- ja kyselyhintoihin. Jos haluat syöttää sijainnin FTX: llä, tilausikkuna sijaitsee keskellä. Se on ulkonäöltään yksinkertainen ja voi täyttää sisäänpääsyhinnat napsauttamalla tilauskirjaa. Kaupan määrää voidaan säätää liukusäätimellä laskee ja näyttää selvitystilan hinnan automaattisesti.

ftx-tilaukset

FTX antaa kauppiaille mahdollisuuden hallita positioitaan tarjoamalla useita tilausmenetelmiä position syöttämiseen ja kaupasta poistumiseen. Verrattuna muihin vipuvaikutteisiin kaupankäyntialustoihin FTX: n toimeksiantotyyppien valinta on erinomainen ja sopii monille kauppiaille. Saatavilla olevat tilaukset sisältävät:

 • Rajoita tilaus
 • Markkinajärjestys
 • Pysäytä Market
 • Pysäytysraja
 • Peräpysäkki
 • Ota voittoa
 • Ota voittoraja

Kaiken kaikkiaan FTX-käyttöliittymä on vankka ja sopii erityyppisille kauppiaille ja taitotasolle. Kartoitusikkuna on reagoiva ja sisältää edistyneitä kartoitustyökaluja ja ohjelmistoja salaustuotteiden kauppaan FTX: ssä.

Johdannaisten kaupankäynti

FTX tarjoaa useita kryptovaluuttajohdannaistuotteita, joilla voidaan käydä kauppaa pörssissä käyttämällä yhden marginaalin lompakkoa. Tarjottuja kauppatuotteita ovat:

 • Futuurit – alustan käyttäjät voivat käydä kauppaa futuureilla kolikoilla, kuten BTC, ETH, EOS, XRP ja USDT. Jokaisella kolikolla on kolme futuurisopimusta: sopimus, jonka voimassaolo päättyy tämän vuosineljänneksen aikana, sopimus, joka päättyy ensi vuosineljänneksellä, ja ikuinen tulevaisuus.
 • Hyödynnetään rahakkeita – rahakkeita, joita voi ostaa ja myydä jopa 3-kertaisella vipuvaikutuksella, joka ei vaadi marginaalivaatimuksia.
 • Vaihtoehdot – sopimukset, jotka antavat haltijalle oikeuden, mutta ei velvoitetta ostaa tai myydä tulevilla lakohinnoilla. Usein kutsutaan puheluiksi ja putouksiksi. Edistyneet kauppiaat voivat käyttää vaihtoehtoja suojaamaan avoimia positioita hintojen vaihteluilta.
 • LIIKKUA – sopimukset, jotka edustavat kolikon hinnan absoluuttista arvoa ajanjakson aikana.
 • Spot – kaupat, jotka seuraavat omaisuuserän alleviivattua hintaa ilman marginaalia tai vakuuksia

Futuurit

FTX: llä on yli 100 futuuriparit, joihin voidaan käydä kauppaa vakuudeksi esimerkiksi USD tai USDT. Tämä tarkoittaa, että voitot ja tappiot perustuvat USD-hintoihin ilman pankkitiliä. Kaikissa sopimuksissa on myös mahdollisuus käyttää samaa fiat-valuuttaa vakuudeksi. Suosittuja FTX-futuuripareja päivittäisen kaupankäyntimäärän mukaan ovat:

 • BTC-PERP – Bitcoin Perpetual Futures
 • ETH-PERP – Ethereumin ikuiset futuurit
 • XRP-PERP – XRP Perpetual Futures
 • LTC-PERP – Litecoin Perpetual Futures
 • BCH-PERP – Bitcoin Cash Perpetual Futures

Käyttäjät voivat käydä kauppaa futuuripareilla marginaalilla jopa 101x ja hyötyvät suhteellisen pienten hintamuutosten hyödyntämisestä. Se tarjoaa myös salkun joustavuuden suuremman vastuun saamiseksi ja saa pääoman menemään pidemmälle kuin käyttäjä pystyisi rahoittamaan yksin.

Jokainen futuuripörssin positio on FTX-vakuutusrahaston takana, joka aktivoituu, kun tili on selvitystilassa ja vähentää riskejä. takaisinperinnät.

ftx-vaihto-futuurit

Hyödynnetään rahakkeita

FTX on kehittänyt salausvaluuttakauppiaille innovatiivisen omaisuuden nimeltä Leveraged Tokens. Nämä ovat ERC20-rahakkeet joiden vipuvaikutus on enintään kolminkertainen kaupankäyntipariin. On ei marginaalivaatimusta käyttäjän FTX-tilin saldosta aloittaaksesi vipuvaikutteisten kolikoiden kaupan. On jopa EFT: itä, jotka ovat hyödyntäneet altistumista lukuisille olemassa oleville ja suosituille kryptovaluuttavaroille.

Muutamia esimerkkejä FTX-vipuvaikutusmerkeistä ovat:

 • BULL / USD – 3x pitkä Bitcoin-tunnus
 • BEAR / USD – 3x lyhyt Bitcoin-tunnus
 • ETHBULL / USD – 3x pitkä Ethereum-tunnus
 • ETHBEAR / USD – 3x lyhyt Ethereum-tunnus

FTX: n käyttö vivutetut rahakkeet voivat auttaa elinkeinonharjoittajaa riskienhallinnassa. Johdannaispörssi hankkii kaikki kaupankäyntivoitot automaattisesti takaisin kaupankäynnin kohteena olevaan omaisuuserään. Tämä tarkoittaa, että jos vipuvaikutuspisteesi asema on voittoa, rahakkeet asettavat siihen automaattisesti 3x vipuvaikutusta. Kääntöpuolella vivutetut rahakkeet vähentävät automaattisesti riskiä, ​​jos sijainti on negatiivinen.

ftx-vaihtomerkit

Esimerkiksi, jos käyttäjä käy kauppaa 3x pitkällä ETH-positiossa ja ETH-hinta putoaa yli 33%, positio purkautuu. ETHBULL-omaisuuden positio olisi kuitenkin automaattisesti myynyt osan positiosta, kun ETHB: n hinta alkoi laskea. Tämä olisi lieventänyt selvitystilariskiä jopa 33 prosentin laskun jälkeen.

Aloita vipuvaikutteisten rahakkeiden kaupankäynti FTX: llä napsauttamalla ‘Tunnus’ löytääksesi omaisuusluettelon ylävalikosta. Tunnukset on rakennettu tavalla, joka antaa elinkeinonharjoittajille mahdollisuuden saada vipuvaikutus tietylle salausresurssille (sekä pitkällä että lyhyellä puolella) vaarantamatta selvitystilaa..

Mainos

BYBIT

ansaita palkintoja jopa t0 600 dollaria bitcoin-talletuksilla

Arvostelu

4.7 / 5

Lunasta 600 dollaria

Vaihtoehdot

FTX tarjoaa ominaisuuden, jolla käydään salausvaihtoehtoja pitkiä tai lyhyitä vipuvaikutuksella. Prosessi on samanlainen kuin futuurikauppa FTX: llä tai binäärisillä optioilla. Viimeinen voimassaoloaika sopimuksen määrä maksetaan Yhdysvaltain dollareina sama kuin viimeinen hinta. Sijoittajat voivat spekuloida ja päättää mennä pitkään tai lyhyeksi vipuvaikutuksella.

FTX-vaihtoehdot

MOVE-sopimukset

MOVE on sopimus, joka antaa käyttäjien käydä kauppaa markkinoiden volatiliteetilla. Se edustaa kolikon hinnan absoluuttista arvoa Yhdysvaltain dollareina ajanjaksona, kuten PÄIVITTÄINEN. Kaupan suunnalla ei ole merkitystä kaupassa. Tärkeää on vain dollarin kokonaismäärä, joka liikkuu kumpaankin suuntaan. FTX MOVE -sopimukset ovat loistava tapa aloittelijoille ja perustavanlaatuisille kauppiaille osallistua markkinoihin kaupankäynnin tulevaisuuden volatiliteetti.

Katso lisätietoja alla olevasta FTX: n MOVE-kaupankäynnin aloittelijoiden oppaasta.

Spot-markkinat

Perinteiset kauppiaat voivat ostaa useita suosittuja digitaalisia hyödykkeitä pörssistä samankaltaisesti kuin spot-pörssi. FTX listaa tällä hetkellä yli 100 kauppaparia, jotka vaihdetaan USD: llä tai USDT: llä, kuten BTC, ETH, LINK, FTT-token, PAXG ja XRP.

FTX-kaupankäyntimaksut

FTX tarjoaa a alhainen kaupankäyntimaksu alkaen 0,07 prosentista 0,04 prosenttiin futuurit ja spot-markkinat, jotka perustuvat valmistaja- ja ottajamalliin. FTX: n palkkiorakenteessa käytetään porrastettua järjestelmää, joka hyödyttää suurten volyymikauppiaiden alhaisempia kaupankäyntimaksuja.

Viputetuille rahakkeille on luotu ja lunastuspalkkiot 0,10% ja päivittäinen hallintopalkkio 0,03%. Jos päätät käyttää vähintään 50x vipuvaikutusta, kaupankäyntimaksu nousee 0,05%, jolloin puolet FTX-maksuista kohdennetaan vakuutusrahastolle.

Kaikille markkinoille paitsi BTC-PERP ja ETH-PERP, käyttämällä vipuvaikutusta 50x nostaa kaupankäyntimaksuja 0,02% ja 100x tai korkeammat kaupankäyntimaksut nousevat 0,03%, joka maksetaan FTX-vakuutusrahastolle. Huomaa, että BTC-PERP: lle ja ETH-PERP: lle ei peritä lisämaksuja korkeamman vipuvaikutuksen käytöstä.

Luo ILMAINEN tili FTX: llä.

FTX-käyttäjät palkitaan a kaupankäyntimaksualennus jopa 30% pitämällä yksinkertaisesti tiettyä määrää FTX: n alkuperäistä tunnusta (FTT), joka on arvostettu Yhdysvaltain dollareina. Alennussumma riippuu nykyisen FTT-tunnuksen omistuksestasi alla olevan taulukon mukaisesti:

FTX-alennukset

Tallettaa & Nostomaksut

Siellä on ei talletus- tai nostomaksuja kryptovaluutta kolikoille ja rahakkeille käyttäen FTX: tä.

Kryptovaluuttavarojen vetäminen kaupankäynnin pörssistä aiheuttaa standardin blockchain-verkkomaksu mikä on väistämätöntä ja jota mukautetaan automaattisesti markkinaolosuhteiden perusteella.

Hyväksytty Fiat-valuutta

FTX: n käyttäjät voivat rahoittaa kaupankäyntitiliä tallettamalla joko kryptovaluutta, kiinteät rahat tai fiat-valuutan. FTX tukee 10 fiat-valuuttaa jotka voidaan tallettaa ja nostaa pankkisiirrolla, kuten USD, EUR, GBP, AUD, HKD, SGD, ZAR, CAD, CHF ja BRL.

Mobiilikauppasovellus

FTX tarjoaa myös mobiilikauppasovellus, jota Android- ja iOS-laitteet tukevat. FTX Pron avulla käyttäjät voivat seurata markkinoita ja kauppaa milloin tahansa ja missä tahansa. Sovelluksella on 4,7 tähden luokitus, ja yli 10000 käyttäjää on ladannut sen.

ftx-sovellus

FTX: n sovellus sisältää koko ruudun kaaviotoiminnot, tilaukset, sijainnit ja peruskarttaindikaattorit. FTX-sovelluksen toiminnot ovat samanlaisia ​​kuin työpöytäversio. Sijoittajat voivat muokata tilauksia, tarkistaa kauppahistoriaa ja tarkastella markkinatietoja.

FTX-vaihtoarvostelut & Asiakaspalvelu

FTX tarjoaa useita kanavia yhteydenpitoon asiakastukitiiminsä kanssa, kuten sähke ja tukisähköposti. Aloittelijat voivat selata verkkosivuston UKK-osiota siirtymällä sivulle ‘Auta’ -linkkiä sivun alaosassa. On kattava luettelo artikkeleista, jotka kattavat laajan valikoiman aiheita, kuten:

 • Talletus ja nostot
 • Tili ja KYC-vahvistus
 • Salauskauppa
 • FTT-tunnus
 • FTX Trading -kilpailut ja -tapahtumat
 • Mobiilisovellus
 • OTC
 • API
 • Palkkiot

Käyttäjä voi lukea myös FTX Exchangen tarkistussivustoa verkossa, kuten TrustPilot ymmärtää alustalla olevien nykyisten kauppiaiden palautetta. Tällä hetkellä on vain 14 arvostelua, joiden keskimääräinen tähtiluokitus on 3,2 / 5. Vaikka kommentit näyttävät olevan roskapostitileiltä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko FTX Legit?

FTX näyttää olevan laillinen kryptovaluutanvaihto, joka on erikoistunut johdannaisiin, indekseihin, futuureihin ja vipuvaikutteisiin rahakkeisiin joita voidaan käydä kauppaa marginaalilla. Vaihtoa tukee kriittisen valuutan paras likviditeettitoimittaja Alamada Research, joka hallinnoi satoja miljoonia digitaalisia resursseja päivässä. FTX: n kasvu on ollut voimakasta viime vuosina, ja se on tällä hetkellä sijalla 6 kaupankäyntimäärän perusteella kolikkomarkkinat.

Onko FTX: llä kumppaniohjelma?

FTX: llä on suositusohjelma, jolla palkitaan käyttäjiä FTX-palveluiden mainostamisesta uusille jäsenille. Kun rekisteröidyt FTX: ään, yksilöllinen tytäryhtiölinkki määritetään sinulle automaattisesti. Kun uusi käyttäjä kirjautuu viittauskoodiin, saat 30% heidän kaupankäyntimaksuistaan ​​ja hän saa 5% alennuksen omista kaupankäyntimaksuistaan.

Voitko demokauppaa?

FTX ei ole demotiliä tai testnet-verkkoa uusien kauppiaiden käydä kauppaa Bitcoinilla tekemättä talletusta. Sijoittajat voivat tehdä pienen talletuksen alustalle kokeilemaan vaihto-ominaisuuksia ja tarjottuja tuotteita.

Mitä maita FTX tukee?

FTX-vaihto on kryptovaluuttapalvelu asiakkaille ympäri maailmaa, ja se tarjoaa käännöstukea englanniksi, yksinkertaistetuksi ja perinteiseksi kiinaksi, koreaksi ja japaniksi. On olemassa useita maita, jotka ovat kielletty kaupankäynnistä FTX: ssä sääntelysyistä, jotka sisältävät:

 • Québec (Kanada)
 • Kuuba
 • Krim
 • Sevastopol
 • Iran
 • Syyria
 • Pohjois-Korea
 • Sudan
 • Singapore
 • Yhdysvallat

Voinko käyttää FTX: ää Yhdysvalloissa?

FTX ei tällä hetkellä salli Yhdysvalloissa asuvien kryptovaluuttakauppiaiden kauppaa alustalla. Palvelut ovat rajoitettu Yhdysvaltain kansalaisille maan sisäisten määräysten vuoksi. Käyttäjien on käytävä kauppaa salakirjoituksella Yhdysvalloissa.

Sallitseeko FTX luottokorttiostot?

Asiakkaat voivat täydentää kaupankäyntitiliään ja ostaa digitaalisia varoja luottokortilla. Tämän ominaisuuden tarjoaa kolmas osapuoli Yksinkertainen, joka hyväksyy Mastercard- ja VISA-luotto- / maksukortit. Vähimmäistapahtuma on 50 dollaria ja päivittäinen raja 20000 dollaria käyttäjää kohden, mikä on kohtuullista aloittelijoille ja keskitason salaussijoittajille.

FTX-vaihtoehdot

BYBIT

Bybit

ByBit on johdannaisten kryptovaluuttakauppapaikka, jossa painotetaan vipuvaikutusta, jopa 100-kertaista vipuvaikutusta Bitcoin- ja Etherium-kauppapareille. Bybitistä on tullut yksi parhaista salausvaihdoista maailmassa.

Vieraile verkkosivustolla plus500

Plus500

Plus500 on CFD-tarjoaja, joka tarjoaa massiivisen asiakaskuntansa maailman suosituimpien salausvarojen kauppaan jopa 30x vipuvaikutuksella, kuten Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron ja Monero.

Vastuuvapauslauseke: pääomasi on vaarassa

Vieraile verkkosivustolla binance

Binance

Binance on suurin kryptovaluutanvaihto kaupan määrän mukaan ja yksi nopeimmista kaupankäynnin palvelujen tarjoajista blockchain-ekosysteemille. Pörssissä on tapahtunut tähtitieteellistä kasvua ja se on ensiluokkainen salauskauppapaikka.

Vieraile verkkosivustolla

Johtopäätös

Tämän FTX-pörssitarkastelun loppuunsaattamiseksi foorumi on eronnut itsensä muista salakirjoitustoiminnan pörsseistä tarjoamalla uusia ja innovatiivisia futuurikaupan tuotteita futuureissa ja vipuvaikutusmerkeissä. Yli 100 salauskauppaparia voi valita spot-, futuuri-, optio-, indeksi- ja vipuvaikutusmerkeistä, joten käyttäjillä ei ole pulaa löytää kauppamahdollisuuksia.

Käy FTX: ssä

Jos haluat vaihtaa ja käydä kauppaa alustalla, jossa on futuurihakutermiinejä ja vipuvaikutusmerkkejä, suosittelemme, että rekisteröidyt ilmaisen tilin FTX: lle ja hyödynnät alhaiset palkkiot ja edistyksellisen kartoituskäyttöliittymän..

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • Lopeta BitMEX: n käyttö: käy kauppaa näiden 4 vaihtoehdon kanssa
 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)
 • ChangeNOW-tarkistus: salausvaihtosopimukset, kaupankäyntimaksut & Lisää
 • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
 • 10 parasta salausvaluutanvaihtoa Australiassa

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakaupat – yllä olevan vaihdon lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiilille reagoivan kartoitusliittymän, joka sopii aloittelijoille ja ammattimaisille kauppiaille.

Käy FTX: ssä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map