HotBit-arvostelu: Onko se turvallista ja oikeutettua? (2021)

Kryptovaluuttakaupan valinta voi olla haastava tehtävä. On pidettävä mielessä useita näkökohtia, kuten kaupankäyntiparit, kartoitusominaisuudet, helppokäyttöisyys, palkkiot, turvallisuus ja asiakastuki.

HOTBIT ratkaisee tämän ongelman tarjoamalla huipputason kaupankäyntialustan käyttäjille maailmanlaajuisesti.

Käy HOTBITissa

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja tässä HOTBIT-katsauksessa, suosittelemme, että vierailet verkkosivustolla, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

 • Kryptovaluuttakauppapaikka, jolla on yli 1,5 miljoonaa käyttäjää
 • Spot- ja ETF-markkinat

 • 150 + kauppaparia
 • Alhaiset ja kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut
 • Jatkuva salauskauppa vivulla
 • Edistynyt käyttöliittymä kaupankäynnille pöytätietokoneella tai mobiililaitteella

yleensä ottaen

4/5 Käy HOTBITissa

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Usein on suositeltavaa käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X, kun käydään kauppaa kryptovaluutalla. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme parhaista digitaalisen valuutan laitteistolompakoista.

Mikä on HOTBIT?

HOTBIT on kryptovaluutta tammikuussa 2018 perustettu pörssi, joka on rekisteröity Hongkongissa ja Virossa. HOTBIT-pörssi sijaitsee tällä hetkellä Shanghaissa ja Taipeissa, ja sen johtoryhmä Kiinasta, Yhdysvalloista ja Taiwanista.

hotbit-verkkosivusto

HOTBIT verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia HOTBITissa. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salausvaihdot, kuten HOTBIT, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

Ominaisuudet, tuotteet & Palvelut

Tässä on joitain HOTBITin merkittäviä ominaisuuksia:

 • Maailmanlaajuinen vaihto yli 1,5 miljoonan käyttäjän kanssa
 • Vaihda jopa 156 salausparia erilaisilla altcoineilla
 • ETF ja ikuiset markkinat salauksen vaihtamiseksi marginaalilla
 • Edistyneet kaupankäyntiominaisuudet ja kartoitustyökalut
 • Mobiilikauppasovellus saatavilla Android- ja iOS-laitteilla

HOTBIT on aiemmin luokiteltu 3. sijalle kaikkien pörssien joukossa lueteltujen kryptovaluuttahankkeiden lukumäärän suhteen. Pörssissä on laaja määrä altcoineja vaihtopareja, joissa on useita ainutlaatuisia kolikoita ja DeFi-rahakkeita.

Onko HOTBIT turvallinen?

Tietojemme mukaan niitä on ollut ei suuria turvallisuushäiriöitä, hakkereita tai varojen menetyksiä HOTBITissa vaihdon haavoittuvuuksien takia. Mozillan toimittamien tietojen mukaan HOTBIT-verkkosivustolla on turvallisuusluokitus B + (joka on sama kuin Binance). Sivusto kuitenkin vaatii luokituksen B +, mutta raportti Mozilla Observatory on F.

Onko HOTBIT Legit?

HOTBIT näyttää olevan laillinen salausvaihto, johon on kertynyt 1,5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää 170 maassa ja alueella ympäri maailmaa. HotBit.io: sta on tullut yksi maailman nopeimmin kasvavista pörsseistä sen virallisen avaamisen jälkeen päivittäisen kaupankäynnin määrän mukaan Kolikkomarkkinat.

Kaupankäynti HOTBIT: n kanssa

Kaikkien kauppiaiden kannalta kartoitusliittymä on yksi tärkeimmistä näkökohdista, kun valitaan salauspörssi Bitcoins-kauppaa varten. Tärkeys on tärkeämpi kauppiaille, jotka luottavat tekniseen analyysiin etujen löytämiseksi markkinoilta. Kun valitset salausvaluutan, sinun on oltava tyytyväinen karttapakettiin, koska tässä tunnistat kaupan asetukset ja hallitset sijainteja.

hotbit-vaihto

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran HOTBIT Exchangen salausalustalle, huomaat ensimmäisenä, että yleinen käyttöliittymä on puhdas, hyvin suunniteltu ja aloittelijaystävällinen. Kaaviot tarjoaa TradingView, jotka ovat tunnettuja sileistä, intuitiivisista ja puhtaista kaavioistaan. Sen avulla elinkeinonharjoittajat voivat käyttää kehittyneitä kaupankäyntityökaluja ja indikaattoreita kaupankäynnin etujensa parantamiseksi maksimoidakseen voitot ja minimoidakseen riskit.

Mainos

BYBIT

ansaita palkintoja jopa t0 600 dollaria bitcoin-talletuksilla

Arvostelu

4.7 / 5

Lunasta 600 dollaria

HOTBIT-kaupankäyntivarat

HOTBIT Exchange tarjoaa yli 156 paria, joihin sen käyttäjät voivat käydä kauppaa turvallisella, vakaalla ja luotettavalla alustalla. Digitaalisella kolikolla voi käydä kauppaa seuraavilla pareilla:

 • USDT
 • BTC
 • ETH
 • HTB
 • EOS
 • ATOMI
 • BHD

Pörssi lisää säännöllisesti uusia kolikotarjouksia, jotka voisivat tarjota kilpailuetua kokeneille kryptoalan kauppiaille. Täydellinen luettelo kaupankäyntipareista on nähtävissä HOTBIT-verkkosivustolla alla olevan kuvan mukaisesti.

hotbit-tuetut kolikot

HOTBIT-palkkiot

Vaihtopalkkiot ovat tärkeä näkökohta valittaessa kryptovaluuttakauppaa digitaalisten hyödykkeiden ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. Transaktiokustannuksista tulee vielä kriittisempi, kun vaihdetaan suurempia positioiden kokoja.

Talletusmaksut

Pörssi sallii tällä hetkellä talletukset 22 eri kryptovaluutassa. HOTBIT ei peri maksua minkään tyyppisten merkkien talletuksista alustalle.

Nostomaksut

HOTBIT-salauksen kolikoiden ja rahakkeiden nostomaksut määräytyvät lohkoketjun verkkokustannusten, ei alustan, perusteella. HOTBIT ei aiheuta erityisiä kustannuksia kryptovaluuttavarojen nostamisesta pörssistä.

Kaupankäyntimaksut

HOTBIT-kaupankäyntimaksut perustuvat valmistajan ja ottajan malli kaupankäyntimaksujen määrittämiseksi, jotka ovat 0,1% (valmistaja) ja 0,01% (valmistaja). Kaupankäyntimaksut ovat hieman korkeammat verrattuna muihin kryptovaluuttakaupan pörsseihin.

Käyttäjät, jotka käyttävät alustan alkuperäistä HTB-tunnusta, voivat alentaa minkä tahansa valmistajan ja (tai) ostajan tilausten transaktiomaksut vain 0,05 prosenttiin.

HOTBIT-turvallisuus

HOTBIT – verkkosivusto mainitsee, että se tarjoaa korkeimman tason suojausominaisuudet suojaamaan käyttäjien varoja kompromisseilta, jotka voit lukea UKK-osio. Vaihdoissa mainitaan, että se tarjoaa seuraavat turvatoimet:

 • Monitasoinen palomuurijärjestelmä järjestelmän tietojen seurantaan
 • Kylmä lompakon säilytysratkaisu asiakkaiden varojen suojaamiseksi
 • 2-kertainen todennus käyttäjien turvallisuuden lisäämiseksi

Emme löytäneet muita tietoja kylmä lompakon säilytysratkaisusta ja nostotodistuksesta. Kaiken kaikkiaan tiedot alustan tietoturvasta ovat lyhyitä verrattuna muihin salauspörsseihin, jotka tarjoavat perusteellisen selvityksen sen suojaustoimenpiteistä turvallisen kaupankäyntiympäristön ylläpitämiseksi.

Kaikki kryptovaluutanvaihdot eivät ole samanlaisia.

VERTAA HOTBITIA MUIDEN KANSSA

Vertaa nyt!

Mobiilisovellus

HOTBIT-pörssissä on verkkosivustolta ladattava mobiilikauppasovellus, joka tukee iOS- ja Android-laitteita. Salauskauppiaat voivat hyödyntää sovellusta täysimääräisesti tarkistaakseen avoimet positiot ja seuraamalla markkinoita.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Yhdysvaltain kauppiailla oikeus käyttää HOTBIT-palvelua?

Yhdysvaltain asiakkaat eivät saa käydä salakirjoitusta HOTBIT-pörssissä tiukkojen säännösten vuoksi. Tämä on salausvaihdon valvonnan ulkopuolella. Yhdysvaltalaisten kauppiaiden on löydettävä hyvämaineinen kryptovaluutanvaihto Yhdysvalloista, kuten Coinbase, Gemini ja eToro.

Edellyttääkö Hotbit KYC: tä?

HOTBIT ei vaadi KYC: tä rekisteröidä tili, käydä kauppaa, tallettaa tai nostaa varoja. Käyttäjät voivat aloittaa salausvaluuttojen kaupan heti, kun varat on talletettu alustalle.

Mitkä lompakot tukevat HTB-tunnuksia?

HTB on a ERC20-tunnus jota tukee MyEtherWallet ja imToken.

Onko Hotbitilla demotili?

HOTBIT ei tarjoa testiverkkoa tai demotiliä salaustoimintaan ilman talletusta. Käyttäjien on talletettava varoja pörssiin kryptovaluutan kauppaa varten.

Onko kumppaniohjelmaa?

HOTBITilla ei ole kumppaniohjelmaa tarjoamaan viittausbonuksia palkkiona uusien käyttäjien tuomisesta alustalle. Sivustolla todetaan, että kumppaniohjelma on tulossa pian.

Johtopäätös

Tämän HOTBIT-katsauksen lopuksi tämä salausvaihto on hyvä vaihtoehto harkita, jos haluat vaihtaa monenlaisia ​​altcoineja. Pörssi tukee valtavaa kaupankäyntiparien luetteloa ja antaa käyttäjilleen edun uusien digitaalisten omaisuuserien ja tunnisteiden tarjoamisen suhteen.

Käy HOTBITissa

HOTBIT -vaihtofoorumi tarjoaa intuitiivisen alustan ja organisoidun kaupankäyntirajapinnan, joka on hyvin suunniteltu työpöytä- ja mobiilisovelluksille salauksen kauppiaille.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • Paras Fiat-salausvaihto maailmassa
 • Miksi menettän rahaa Bitmexillä? Vältä näitä 5 virhettä
 • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)
 • Shrimpy Review: Tasapainota salausportfoliosi automaattisesti

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakauppapalvelut – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiiliin reagoivan kartoitusliittymän, joka soveltuu aloittelijoille ja ammattimaisille krypto-kauppiaille.

Käy HotBitissä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me