Independent Reserve Review: Lue ennen käyttöä

Independent Reserve on fiat-to-crypto exchange, joka perustettiin vuonna 2013 Sydneyyn, Australiaan. Yli 200 000 asiakasta luottaa pörssiin ostamaan Bitcoinia AUD: lla turvallisessa ja turvallisessa kaupankäyntiympäristössä.

Independent Reserve -tehtävän tehtävänä on muuttaa kryptovaluuttatekniikka turvallisiksi, vankkoiksi ja säännellyiksi rahoituspalveluiksi ja tehdä asioita oikealla tavalla.

Käy Independent Reserve -alueella

Independent Reserve on yksi Australian parhaista salauspörsseistä, ja sitä hallitsee Australian erittäin säännelty finanssisektori ja Blockchain Australia -jäsen. Tässä Independent Reserve -tarkastuksessa tarkastelemme vaihto-ominaisuuksia, käyttöliittymää, talletustapoja, maksuja ja turvallisuutta.

Avainominaisuudet:

 • Luotettu salausvaihto Australiassa
 • Käy kauppaa 26 suurimmalla kryptovaluutalla
 • Välitön talletus Oskon / PayID: n, EFT: n ja SWIFT: n kautta
 • Kauppa AUD, USD, NZD ja SGD fiat -valuutoilla
 • 0,5% kaupankäyntimaksu, joka pienenee volyymin mukaan
 • Tukee OTC-, SMSF-, korkean nettovarallisuuden yksilöitä ja luottamussijoituksia
 • 4.4-luokitus perustuu 17 arvostelua

yleensä ottaen

4.2 / 5 Vieraile riippumattomassa reservissä

Maine

Helppokäyttöisyys

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen kuin aloitat kaupankäynnin, suosittelemme käyttämään Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue opas parhaista laitteistolompakoista salauksen tallentamiseen..

Mikä on itsenäinen varanto?

Independent Reserve on lisensoitu kryptovaluutanvaihto Australiassa, joka tarjoaa vakaan ja turvallisen alustan yksityishenkilöille osta / myy 26 suosituinta digitaalista valuuttaa. Pörssi perustettiin vuonna 2013, ja se on laajentanut palveluvalikoimaansa koskemaan salaussijoittajia Uudessa-Seelannissa ja Kaakkois-Aasian alueilla, kuten Singaporessa.

Pörssin käynnistämisen jälkeen vuonna 2013 Independent Reserve on saanut luottamuksen yli 200 000 henkilöä ja 8000 SMSF-tiliä saada kryptovaluutta käyttämällä Australian dollareita (AUD), Uuden-Seelannin dollareita (NZD), Yhdysvaltain dollareita (USD) ja Singaporen dollareita (SGD).

riippumaton reservisivusto


Nopea yhteenveto

Riippumaton varanto verrattuna

Pankkisiirto on yksi suosituimmista tavoista tallettaa AUD, USD ja NZD itsenäiseen varantoon. Tässä vertailutaulukossa on lueteltu muita suosittuja Australian kryptovaluutanvaihtoja, kuten Independent Reserve, jotka tarjoavat pankkisiirtoja.

Onko itsenäinen vararahasto?

Independent Reserve on laillinen ja luotettava yritys (ABN 46 164 257 069), joka sijaitsee osoitteessa Level 26, 44 Market St, Sydney 2000, Australia. Vaihto on Australian hyvin hallittu finanssiala säätelee varmistaakseen asianmukaisen toiminnan ja toiminnan sijoittajien rahoilla ja oli ensimmäinen digitaalinen pörssi Australiassa, josta tuli Australian valtion viraston raportoiva yksikkö AUSTRAC.

riippumattomat varanto-ominaisuudet

Onko riippumaton varanto turvallinen?

Sen perustamisesta markkinoille vuonna 2013, Independent Reserve on koskaan ole hakkeroitu tai vaarantunut. Asiakkaan varat tallennetaan offline-lompakkoihin varkauksien riskin minimoimiseksi, ja tileillä on käytettävissä useita turvatoimia, mukaan lukien Kahden tekijän todennus väärinkäytösten estämiseksi.

Miksi käydä kauppaa itsenäisellä varalla?

Sinun tulisi käydä kauppaa Independent Reserve -yhtiön kanssa, jos:

 • Haluat käyttää vakiintunutta ja luotettua paikkaa salauksen ostamiseen / myymiseen
 • Haluat paikan ostaa Ethereumia, Bitcoin Cashia ja altcoineja Australiassa
 • Haluat ostaa Bitcoinia Uudesta-Seelannista
 • Etsit volyymipohjaista maksurakennetta
 • Haluat vakuutusturvan salausvaihdon (vain premium-jäsenille)
 • Pidät pörssistä, joka tallentaa käyttäjien varat kylmävarastoihin
 • Haluat ostaa salauksen SMSF: llä
 • Tarvitset salausvaihdon veroarvion ja laskimen kanssa

itsenäinen reservi Australia

Tilin luominen

Itsenäisen varantotilin rekisteröinti on yksinkertaista. Aloita käymällä verkkosivustolla ja napsauttamalla oikean yläkulman Luo tili -linkkiä. Tämä tuo esiin uuden sivun, jossa voi päättää käyttäjänimestä ja salasanasta. Seuraava pysäkki on syöttää muita henkilökohtaisia ​​tietoja, joita tarvitaan tilin pitämiseen.

riippumaton vararekisteri

Kirjaudu sisään yksinkertaisesti käyttämällä sähköpostiosoitteesi tunnusta ja salasanaa. Kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran, sinun on vahvistettava seuraavat:

 • Sähköpostiosoite: Ensisijainen tapa kirjautua pörssiin
 • Matkapuhelinnumero: Jos et pysty todentamaan 2FA: lla tai unohdat salasanasi, tätä matkapuhelinnumeroa tarvitaan tunnistamaan sinut
 • Toissijainen puhelinnumero (valinnainen): Lisäsuojaus, jos menetät kyvyn todentaa 2FA: lla tai unohdat salasanasi ja menetät pääsyn ensisijaiseen matkapuhelimeen
 • Henkilöllisyytesi: Tiedot, joilla varmistetaan, että sinut verrataan erilaisiin AML (rahanpesun torjunta) ja CTF (terrorismin torjunta) tietokantoihin

Varojen tallettaminen

Independent Reserve -palvelun käyttäjät voivat tallettaa varoja käyttämällä AUD, USD, NZD ja SGD fiat -valuutat. Independent Reserve tukee seuraavia maksutapoja tilin rahoittamiseksi ostamaan ja myymään Bitcoin- ja kryptovaluuttavaroja.

Yksi parhaista tavoista rahoittaa tiliä on PayID / Osko, jolla on varhainen päivittäinen enimmäisraja on 20 000 dollaria ja saapuminen kestää alle 24 tuntia. Kaikkia talletusrajoja voidaan korottaa pyytämällä tukitiimille.

Käyttöliittymä

Independent Reserve -palvelussa on suoraviivainen ja hyvin suunniteltu käyttöliittymä digitaalisten valuuttojen ostamiseen / myyntiin. Navigointia on helppo seurata ensimmäistä kertaa Bitcoin-ostajien kanssa yläosassa olevilla valikoilla. Niille, jotka ovat perehtyneet tekniseen analyysiin, ‘Markets’ -sivulla on TradingView-ohjaus, joka mahdollistaa tarkan kartoituksen ja analyysin.

riippumaton varakaavio

Independent Reserve -liittymä sisältää yksinkertaisen visuaalisen kaavion, markkinoiden syvyysprofiilin ja viimeisimmät kaupat. Käyttäjät ymmärtävät kyseisen itsenäisen varannon kaaviot ovat melko kömpelöitä ajanjakson säätämisessä, eikä ole mahdollista piirtää trendiviivoja tai lisätä teknisiä indikaattoreita.

Tämä voi olla ongelmallista ja turhauttavaa säätää liukusäädintä ja zoomausta tarkan aikataulun tarkastelemiseksi kynttilänjalka kuvioiden analysoimiseksi. Jos luotat tekniseen analyysiin, saatat haluta käyttää toista kryptovaluuttakaaviosivustoa Independent Reserve -palvelun yhteydessä (hyödyntämään alhaisia ​​kaupankäyntimaksuja parhaalla mahdollisella tavalla).

Kaiken riippumaton varanto kartoitusliittymä on pettymys suurelle salausvaihdolle Australiassa. Koko käyttöliittymä voisi tehdä täydellisen uudistuksen kaupankäynnin modernisoimiseksi ja ajan tasalla pitämiseksi. Yhä useampi salausvaihto integroituu oletusarvoisesti TradingView’n kanssa, mikä tarjoaa erinomaisen kartoituksen vakaville sijoittajille ja kauppiaille.

Tuetut Fiat-valuutat & Kolikot

Siellä on 26 digitaalista omaisuutta tarjotaan itsenäiseen varantoon, jolla voidaan käydä kauppaa sellaisilla fiat-valuutoilla kuin AUD, USD, SGD ja NZD, mukaan lukien vakaa kolikko, altcoins ja DeFi-rahakkeet. Saatavilla olevia digitaalisia resursseja ovat Bitcoin, Ripple (XRP), Ether, EOS ja muut. Täydellinen luettelo on Independent Reserve -sivustolla.

riippumattomat varantovarat

Kaupankäyntimaksut

Riippumattomat reservit palkkio perustuu viimeisen 30 päivän kaupankäyntimäärään, joka alkaa 0,5 prosentista tapahtumaa kohti. Palkkiot voidaan alentaa niin alhaiseksi kuin 0,02% kaupankäynnin määrän kasvaessa (lasketaan uudelleen 4 tunnin välein).

Palkkiorakenteen lisäykset näyttävät sopivan korkean nettovarallisuuden omaaville henkilöille ja SMSF-sijoittajille, joilla on suuria summia rahaa sijoittaa saadakseen alhaisemman salauskauppamaksun. Aloittelijoille 0,02%: n kaupankäyntimaksu ei todennäköisesti ole saavutettavissa. Vertailun vuoksi Binance tarjoaa tasaisen 0,1% kaupankäynnin kaikille kryptovaluuttatapahtumille.

Käyttäjien tulisi olla tietoisia siitä, että salauksen nostamisesta peritään verkkomaksu, joka veloitetaan, kun vetäydyt pörssistä. Tämä maksu määräytyy blockchain-kuorman perusteella.

Fiatin valuutan nostamisesta AUD: ksi ei veloiteta käsittelymaksua. Uuden-Seelannin tai muiden kansainvälisten maiden asukkailta, jotka nostavat varoja USD tai NZD, veloitetaan kuitenkin 20 $: n maksu. SGD-nostot veloitetaan 0,55 prosentilla.

Sivuston suojaus

Independent Reserve käyttää etäkeskipalvelimia, jotka sijaitsevat turvallisesti palvelinkeskuksissa. Tämä sallii vaihdon synkronoida kaiken datan synkronisesti molempien sijaintien välillä reaaliajassa sen varmistamiseksi nolla tietojen menetystä jos vaihto-hakkerointi tapahtuu. Independent Reserve käyttää palveluntarjoajan toimintaympäristöä palvelun ylläpitoon tietojen vaarantumisen tai infrastruktuurin epäonnistumisen yhteydessä.

Kaikki kryptovaluutanvaihdot Australiassa eivät ole samanlaisia.

VERTAA RIIPPUMATTOMAA VARAUSTA MUIHIN

Vertaa nyt!

Käyttäjien kirjautumista ja tilin käyttöä voidaan suojata edelleen Kahden tekijän todennus jonka avulla voit suojata tilisi luvattomalta käytöltä. Independent Reserve suosittelee aktivoimaan 2FA: n tilin perustamisen aikana. Käyttäjät voivat myös hyödyntää Laitteen sallittujen luettelo, Tämä edellyttää ylimääräistä todennusta uusille laitteille ja oletusarvoisesti kaikki käyttäjät on suojattu älykkäällä IP- ja peruutusosoiteluettelolla.

Lompakon suojaus

Independent Reserve työllistää a dynaaminen kylmä lompakkoratkaisu valtaosa digitaalisista varoista. Kylmät lompakot on suojattu monikerroksisella salauksella ja pidetty offline-digitaalisissa laitteiden tallennuslaitteissa. Laitteisto on tallennettu fyysisiin holveihin maantieteellisesti erilaisissa paikoissa.

Kumppanuusohjelma

Independent Reserve -sivustolla on tytär- ja viittausohjelma, jonka avulla nykyiset käyttäjät voivat ansaitse 50% kaikista välityspalkkioista, jotka viittaavat asiakkaat maksavat ensimmäisten 90 päivän aikana. Käyttäjät voivat jakaa viittauskoodinsa kutsua ystäviä tai mainostaa itsenäistä varausta sisällön, videoiden, artikkeleiden tai mainospaikkojen kautta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Edellyttääkö itsenäinen varanto KYC: tä?

KYC-menettelyt ovat voimassa ennen kuin voit käydä kauppaa ja nostaa varoja Independent Reserve -rahastosta. Uusien käyttäjien on ladattava henkilöllisyystodistukset päästäkseen korkeammille rajoituksille. Tämän tarkoituksena on suojata valuutanvaihtoa ja sijoittajia rahanpesun ja terrorismin torjunnan torjunnalta lain edellyttämällä tavalla.

Onko itsenäisellä varalla rahastovakuutus?

Independent Reserve ylläpitää Vakuutus, joka on saatavana vain Premium-tilin haltijoille. Vakuutusrahasto suojaa käyttäjiä riippumattomien varantojen fyysisten turvatoimien rikkomiselta, työntekijöiden varkauksilta tai itsenäisen varaston lompakossa olevien salausten katoamiselta. Kaikki täysin vahvistetut tilit ovat päivitettävissä Premium-tiliksi.

Voinko sijoittaa superni itsenäiseen varantoon?

Independent Reserve tarjoaa Self Managed Super Fund (SMSF) -palvelun, jonka avulla australialaiset voivat joka päivä sijoittaa kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin, Ethereum, Ripple ja muihin. Sivuston mukaan Independent Reservellä on yli 8000 SMSF-tiliä ja se oli ensimmäinen digitaalinen vaihto Australiassa, joka tarjoaa tätä palvelua.

Onko itsenäisellä reservillä sovellus?

Itsenäinen varanto ei ole matkapuhelinsovellusta iOS- ja Android-laitteille. Alustan verkkoversio on mobiiliystävällinen ja sitä voidaan käyttää älypuhelimissa.

Mitä maita tuetaan?

Riippumattoman varapörssin avulla seuraavien maiden käyttäjät voidaan tarkistaa ja ostaa kryptovaluutta: Australia, Itävalta, Belgia, Kanada, Caymansaaret, Tšekki, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Grönlanti, Hong Kong, Unkari, Islanti, Irlanti, Isle Miehistä, Italia, Japani, Korea, Liechtensteinin tasavalta, Luxemburg, Macao, Monaco, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Puola, Portugali, Singapore, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Ovatko Yhdysvaltain sijoittajat sallittuja?

Yhdysvaltain sijoittajat eivät saa ostaa ja myydä salausta Independent Reserve -palvelun avulla. Yhdysvaltain asiakkaiden on käytettävä hyvämaineista kryptovaluutanvaihtoa Yhdysvalloissa.

Johtopäätös

Independent Reserve -arviointimme on todenmukainen ja turvallinen australialainen digitaalisen valuutan tarjoaja, jolla on useita satoja tuhansia asiakkaita. Alhaisilla maksuilla ei ole ihme, että se on suosittu vaihto aloittelijoille ja kokeneille sijoittajille.

Käy Independent Reserve -alueella

Itsenäisen reservin tulisi kuitenkin harkita joitain parannuksia:

 • Paremmat kaaviot edistyneillä työkaluilla ja ominaisuuksilla teknisen analyysin suorittamiseksi
 • Kaupankäyntisovellus mobiililaitteille ja kyky tarkistaa reaaliaikaiset salaushinnat pörssissä

Edellä mainitun lisäksi Independent Reserve on yksi helpoimmista, alhaisimmista palkkioista kryptovaluutanvaihtoa, jossa on yksinkertainen talletus- ja nostoprosessi ja erinomainen asiakastuki.

riippumaton salauksen salausvaihto

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • 5 parasta alustaa ansaitsemaan korkoa Bitcoinista & Salaus
 • Plus500-arvostelu: CFD-kaupankäynti, ominaisuudet & Palkkiot
 • 5 kolikkopotivaihtoehtoa pienemmillä maksuilla
 • Kuinka ansaita Bitcoin ilmaiseksi: 6 todistettua menetelmää
 • 4 parasta salauskarttasivustoa Altcoin-kauppiaille

digitaalinen aalto

Vaihtopalkkiot ovat erittäin tärkeä näkökohta mahdolliselle kryptovaluutta-sijoittajalle. Seuraavat pörssit – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat erittäin kilpailukykyisiä kaupankäynti-, talletus- ja nostomaksuja monilla erilaisilla talletusmenetelmillä, jotka sopivat kaikentyyppisille sijoittajille Australiassa.

Käy sivustolla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map