KuCoin-arvostelu: Onko se turvallista? Tässä on mitä löysimme

KuCoin on johtava kryptovaluutan vaihto digitaalisten omaisuuserien ja kryptovaluuttojen kaupankäyntiin. Pörssi soveltuu aloittelijoille ja kokeneille kauppiaille, jotka käyttävät verkkosivustoaan tai mobiilisovellustaan, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja kehittyneitä kaupankäyntityökaluja suosituimmille kryptovaluuttavaroille ja matalakorkoisille altcoineille.

Käy KuCoinissa

KuCoinia kutsutaan usein nimellä “Kansanvaihto”, koska sen suosio kasvaa nopeasti kaikkialla maailmassa ja on luottaa yksi maailman kaikista neljästä salauksen haltijasta se tekee siitä yhden parhaista kryptovaluuttakauppojen pörsseistä.

Avainominaisuudet:

 • Yli 200 laadukasta kryptokolikkoa, joissa on yli 400 kauppaparia
 • Hyväksyy 46 fiat-valuuttaa, kuten USD, GBP, EUR ja CNY
 • Marginaalin salaus, jopa 10-kertainen vipuvaikutus
 • Kilpailukykyinen kaupankäyntimaksu 0,1% kauppaa kohti
 • Ansaitse korkoa salauksesta (jopa 12% USDT vuositasolla)
 • Luokitus perustuu 138 arvostelua

yleensä ottaen

4.55 / 5 Käy KuCoinissa

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Vaikka tässä KuCoin-katsauksessa pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja sen ominaisuuksista, käyttöliittymästä, kaupankäyntimaksuista ja muusta, suosittelemme, että vierailet verkkosivustolla, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen..

Mikä on KuCoin?

KuCoin on kryptovaluutanvaihto, joka on rakennettu palvelemaan ihmisiä ympäri maailmaa tarjoamalla helppokäyttöinen foorumi sijoittajille digitaalisen omaisuuden ja kryptovaluutan vaihtamiseksi. Vuoden 2017 lopulla perustetusta KuCoinista on nopeasti tullut yksi maailman suosituimmista salauspörsseistä. Kolikkomarkkinoiden mukaan KuCoin on tällä hetkellä # 8 perustuu spot-markkinoiden liikenteeseen, likviditeettiin ja kaupankäyntimääriin.

Lyhyessä ajassa KuCoin on kertynyt yli 5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää yli 200 maasta ja alueelta ja on vakiintunut yhteisöihin, kuten Etelä-Korea, Japani, Espanja, Italia, Vietnam, Turkki, Venäjä, Intia ja muut alueet.

kucoin-sivusto

Käyttäjiä hemmotellaan valinnalla useilla innovatiivisilla salauspalveluilla ja tuotteilla, kuten spot-pörssi, futuurimarkkinat, marginaalikauppa, swap-salaus nollamaksuilla, panostuspalkkiot, lainanantopalvelut salausvarojen korkojen ansaitsemiseksi ja jopa krypto-valuuttojen ostamiseksi luotto- tai veloituspalvelulla kortti-.


KuCoin verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia KuCoinissa. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salausvaihdot, kuten KuCoin, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

ominaisuudet & Salaustuotteet

KuCoinin käyttäjillä on pääsy useisiin ominaisuuksiin, jotka sisältävät välittömät salausostot luottokortilla, marginaalikaupan alustalla ja suosikkirahojen panostamisen ansaitsemaan palkintoja. Tässä on yhteenveto KuCoinin parhaista ominaisuuksista.

Tuetut varat

KuCoin tarjoaa yli 200 globaalia korkealaatuista blockchain-projektia yli 400 kauppaparia tekemällä alustasta yksi parhaista pörsseistä altcoineilla käymällä kauppaa tai hajauttamalla salkkua. Sijoittajat ympäri maailmaa voivat ostaa kolikoita 46 eri fiat-valuutalla, kuten USD, GBP, EUR ja CNY.

Marginaalikauppa

KuCoinilla on edistyksellinen vipuvaikutteinen kaupankäyntialusta, jossa on marginaalisopimuksia aikeissa 10 kertaa vipuvaikutus. Yli 50 marginaalivarallisuutta on pariliitetty BTC: n, ETH: n ja USDT: n kanssa. Edistyneet ja keskitason käyttäjät voivat lisätä potentiaalisia voittojaan kauppaamalla pääomaa paljon suuremman aseman lainanottamalla varoja. KuCoin tarjoaa myös johdannaistuotteita, joiden marginaali on jopa 100-kertainen.

kucoin-marginaalikauppa

Mobiilisovellus

KuCoin tarjoaa intuitiivisen ja helppokäyttöisen mobiilisovelluksen asiakkaille, jotka voivat käydä kauppaa missä ja milloin tahansa. Sovellusta tuetaan Android- ja iOS-laitteilla, ja se tarjoaa pääsyn kaikkiin kaupankäyntituotteisiin ja -ominaisuuksiin. Käyttäjät voivat avata positioita, seurata kauppoja ja tarkastella lompakon saldoja.

KuCoin-lainaus

Kuten lainaus- ja lainausalustat, kuten BlockFi ja Nexo, KuCoin kannustaa asiakkaitaan pitämään omaisuutta alustalla tarjoamalla kiinnostusta salaukseen. Kun ei käydä kauppaa KuCoinilla, varoja voidaan lainata muille ansaita jopa 12% USDT vuositasolla.

Tilin rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Tilin luominen KuCoinin kryptovaluutanvaihdolla on yksinkertaista ja kestää muutaman minuutin. Aloita seuraavasti:

kucoin-rekisteri

KuCoin-vahvistus

KuCoin käyttäjien on suoritettava Tunne asiakkaasi -prosessi virtuaalivaluuttateollisuuden protokollien mukaisesti petosten, rahanpesun ja muun haitallisen toiminnan vähentämiseksi pörssissä.

kucoin-vahvistus

KuCoin-vahvistusprosessin suorittaminen antaa käyttäjille mahdollisuuden:

 • Nosta päivittäinen nostoraja 100 Bitcoiniin
 • Käytä fiat-to-crypto -palveluja, kuten osta salaus luottokortilla tai maksukortilla
 • Nosta vipuvaikutus 100-kertaiseksi KuCoin-marginaalin kaupankäyntialustalla

Kuinka tallettaa varoja KuCoin-tilille

Helpoin tapa rahoittaa KuCoin-tili ja aloittaa kaupankäynti altcoineilla on siirtämällä Bitcoin, Ethereum tai USDT. Salausvaluutasta riippuen voi kestää muutaman sekunnin, minuutin tai jopa tunnin, ennen kuin lohkoketju vahvistaa tapahtuman ja tallettaa varat KuCoin-lompakkoon.

kucoin-talletusvarat

Talleta varoja KuCoiniin seuraavasti:

Mainos

BYBIT

ansaita palkintoja jopa t0 600 dollaria bitcoin-talletuksilla

Arvostelu

4.7 / 5

Lunasta 600 dollaria

KuCoin-pörssi: käy salakirjoitus nollatasolla

KuCoin on käynnistänyt Instant Exchange -palvelun tarjotakseen käyttäjilleen parhaan mahdollisen salauksen valuuttakurssin globaaleilla markkinoilla ja salliakseen salausvaluuttojen nopean ostamisen ilman kaupankäyntimaksuja. KuCoinin välitön vaihto tukee suosittuja kryptovaluutta-kolikoita, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja XRP.

Liittyvät: 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)

kucoin-pikavaihto

Voit vaihtaa salausta nollamaksuilla KuCoinin avulla seuraavasti:

Osta salaus Fiat-valuutalla KuCoinin avulla

KuCoin-pörssi tarjoaa enemmän kuin altcoin-kaupankäynnin ja tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa salaus- ja vakakolikoita suoraan useilla maksutavoilla, joihin sisältyy luotto- ja maksukortit Simplexin, Banxan ja PayMIRin kautta, vertaisvaihto ja välitön osto ja myynti ( Nopea osto).

Fast Buy -ominaisuus on turvallinen paikka ostaa useita digitaalisia hyödykkeitä, kuten BTC, USDT, ETH ja PAX, alhaisilla palkkioilla. KuCoinin välitön osto / myynti antaa käyttäjille mahdollisuuden täydentää lompakkoaan WeChat Pay-, Alipay-, PayPal- ja pankkikortilla.

KuCoin-vaihto tukee yli 46 erilaista fiat-valuuttaa kaikkialta maailmasta.

kucoin nopea ostaa

Kaupankäyntialusta

KuCoin tarjoaa tyylikäs, reagoiva ja helppo käyttää kaupankäyntialusta sekä aloittelijoille että keskitason altcoin-kauppiaille. Käyttäjien on talletettava varoja KuCoin-lompakkoon ennen kaupankäyntialustan käyttöä.

Kun KuCoin-lompakko on rahoitettu, kauppiaat voivat avata avattavan Kauppa-valikon ja valita joko Spot- tai Margin -vaihdon näyttääksesi reaaliaikaiset salauskaaviot, joita voidaan tarkastella yhtenä kaaviona, joka on jaettu nelinäyttöön, joka on mukava ominaisuus seurata erilaisia ​​salauspareja tai -aikoja.

kucoin-kaaviot

Oletusasettelussa näkyy hintakaavio, joka antaa nopean yleiskuvan kynttilänjalkoja käyttävistä hintatoiminnoista. Kartoitusohjelmiston ja työkalut tarjoaa Tradingview, jonka useimmat salauskauppiaat tuntevat. Käyttäjät voivat piirtää viivoja, kuvioita ja lisää indikaattoreita live-hintakaavioihin.

Oikealla on tilauskanta ja viimeisimmät kaupat -ikkuna. Elinkeinonharjoittajat näkevät nopeasti kaikki hinnat, joita muut ihmiset ovat valmiita ostamaan ja myymään valitun kryptovaluutan. Keskellä olevat numerot osoittavat viimeisen myyntihinnan ja kullakin hintatasolla vaihdetun määrän tai määrän.

kucoin-tilaukset

Ruudun alaosassa oleva tilausruutu antaa mahdollisuuden vaihtaa nopeasti spot-, marginaali- ja futuurimarkkinoiden välillä. Jokainen markkina tarjoaa nopean tilaussumman prosenttiosuuden (esim. 25%, 50%, 75% ja 100%), jotta positiot voidaan nopeasti mitoittaa tilin saldon perusteella.

Mukana on useita tilaustyyppejä raja, markkinat, pysäytysraja ja lopetusmarkkinat. Kun haluat antaa tilauksen, voit napsauttaa viimeisimpien kauppojen ikkunaa, joka antaa automaattisesti kryptovaluutan hinnan. Hinnan syöttäminen manuaalisesti voi johtaa virheisiin.

Kaupankäynti KuCoinin kanssa

Voit vaihtaa kryptovaluutta KuCoin-pörssin kanssa seuraavasti:

Tuettu salaus

KuCoin tukee over 200 maailmanlaajuista korkealaatuista blockchain-projektia, joissa on yli 400 kauppaparia. Alustan käyttäjillä on mahdollisuus käydä kauppaa jokaisella salausteknologialla Bitcoinia vastaan, KuCoin-osakkeet (KCS), Pysäkkikolikot (esim. USDT, USDC, TUSD jne.) Ja muut altcoinit, kuten Ethereum.

KuCoin-sovellus

KuCoin tarjoaa maailmanlaajuisille käyttäjilleen mobiilikauppasovelluksen, jonka voi ladata milloin tahansa ja missä tahansa internet-yhteyden kautta. Sovellusta voidaan käyttää iOS- ja Android-laitteissa.

KuCoin sovelluksen käyttöliittymä on tyylikäs, aloittelijaystävällinen ja intuitiivinen navigointi, jolla voit ostaa, myydä, käydä kauppaa, hallita tilauksia ja lompakoita liikkeellä ollessasi. KuCoin-mobiilisovellus on ilmainen kaikille ja sitä voidaan käyttää:

 • Luo tili KuCoinilla
 • Suorita KYC-henkilöllisyyden vahvistus
 • Tarkastele reaaliaikaisia ​​salaushintakaavioita
 • Talleta varat käyttämällä maksutapoja, kuten Paypal
 • Osta ja myy salaus välittömästi Kucoin-sovelluksella
 • Vaihda salausvaroja kauppapaikkaan

KuCoinin mobiilisovellus on ollut ladattu yli 100 000 kertaa keskimääräisellä käyttäjäarvostelulla 4,1 / 5 tähteä.

kucoin-sovellus

Spot-palkkiot

KuCoinin palkkarakenne käyttää noutaja- ja valmistajamallia ja perustuu 30 päivän kauppavolyymiin (BTC) kaikille kryptovaluuttapareille. Elinkeinonharjoittajat, joiden kuukausittainen kauppavolyymi on yli 2000 BTC ja tarjoavat likviditeettiä tilauskantaan (esim. Ehdollisten toimeksiantojen avulla), maksavat nollakaupan palkkiot salaustapahtumista.

Marginaalimaksut

Vakuusmaksurakenne perustuu porrastettuun rakenteeseen, mutta kaupankäyntimäärän rajoitukset ja valmistajan / ottajan palkkiot eroavat toisistaan. KuCoinin palkkiot ovat suosittuja vipuvaikutteisia kaupankäyntialustoja vastaan ​​kilpailukykyisiä, mutta eivät halvimpia.

KuCoin-vaihtoehdot

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com on maailmanlaajuinen digitaalinen omaisuuspalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita blockchain-tekniikan käyttöönoton nopeuttamiseksi parantamalla salausvaluuttoja käyttävien rahoitusmaksupalvelujen käytettävyyttä ja saatavuutta..

Vieraile verkkosivustolla plus500

Plus500

Plus500 on CFD-tarjoaja, joka tarjoaa massiivisen asiakaskuntansa maailman suosituimpien salausvarojen kauppaan jopa 30x vipuvaikutuksella, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron ja Monero.

Vastuuvapauslauseke: pääomasi on vaarassa

Vieraile verkkosivustolla binance

Binance

Binance on suurin kryptovaluutanvaihto kaupan määrän mukaan ja yksi nopeimmista kaupankäynnin palvelujen tarjoajista blockchain-ekosysteemille. Pörssissä on tapahtunut tähtitieteellistä kasvua ja se on ensiluokkainen salauskauppapaikka.

Vieraile verkkosivustolla

Usein Kysytyt Kysymykset

Missä KuCoin perustuu?

KuCoin on maailmanlaajuinen kryptovaluuttaympäristö, jonka pääkonttori sijaitsee Singapore. Vaihto työllistää yli 300 työntekijää neljässä suuressa toimistossa Kiinassa, Filippiineillä, Singaporessa ja Thaimaassa.

Onko KuCoinilla vakuutuksia?

KuCoin-pörssiin tallennetut kryptovaluuttavarat ovat vakuutena verkkosivuston mukaan. Vakuutusturvan tarjoaa Lockton, joka on maailman suurimmissa yksityisissä vakuutusyhtiöissä.

Täytyykö sinun suorittaa KYC?

KuCoinilla on toteutti KYC-prosessin varmistaa käyttäjien varojen turvallisuus pörssissä. Käyttäjien on toimitettava henkilökohtaisia ​​tietoja virtuaalivaluuttateollisuuden protokollien mukaisesti auttaakseen vähentämään KuCoinin petoksia, rahanpesua ja muuta haitallista toimintaa.

Onko KuCoinilla kumppaniohjelma?

KuCoin tarjoaa viittausohjelman, joka perustuu porrastettuun rakenteeseen ja palkitsee korkeamman palkkion kutsuttujen lukumäärän perusteella. Ensimmäisen tason kumppanuuspalkkio uusista viittauksista on 30% viitattujen käyttäjien kaupankäyntimaksuista. Seuraava taso, jos 40% palkkioista, jos viitattujen käyttäjien määrä ylittää 50.

Johtopäätös

Lopuksi KuCoin-katsaus on: johtava kryptovaluutan vaihto, joka tarjoaa täydellisen kaupankäyntitarjonnan, joka on täynnä innovatiivisia tuotteita ja ominaisuuksia. KuCoin-pörssi on laajalti suosittu aloittelijaystävällisestä kaupallisesta käyttöliittymästä työpöydällä ja mobiilisovelluksissa. Laajan salausvaluuttakauppapariensa ansiosta kauppiaat ympäri maailmaa voivat vaihtaa digitaalisen valuutan varoja nopeasti ja alhaisilla kaupankäyntimaksuilla.

Käy KuCoinissa

Vahvistaa KuCoin-arvosteluamme luottaa yksi maailman kaikista neljästä salauksen haltijasta joka johtuu sen turvallisesta ja turvallisesta kaupankäyntialustasta. Mielestämme KuCoin ansaitsee kaikki kiitokset ja on epäilemättä yksi parhaista krypto-pörsseistä maailmassa kryptovaluuttojen kaupassa.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • StormGain-arvostelu: LUE TÄMÄ ennen rekisteröitymistä
 • 4 paras Bitcoin Cashback & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
 • Nexo-arvostelu: Kuinka ansaita kiinnostusta salauksellesi
 • Shrimpy Review: Tasapainota salausportfoliosi automaattisesti
 • 4 parasta salauksen kartoitusohjelmistoa & Työkalut Altcoin-kauppiaille

Lisäksi on hyvä turvallisuuskäytäntö vetää voittoja Bitcoin-laitteistolompakkoihin, kuten Ledger Nano X, kun käydään kauppaa kryptovaluutalla. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue artikkelimme siitä, mikä on paras Bitcoin-laitteiston lompakko.

On tärkeää käyttää maailmanlaajuista ja luotettavaa salauksenvaihtoa kryptovaluuttojen ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. On olemassa useita pörssejä, joihin on murtauduttu tai joiden asiakkailta on varastettu varoja. Seuraavat kryptovaluuttakaupat – edellä mainitun vaihdon lisäksi – ovat tunnettuja ja luotettavia tarjoamaan turvallisen ja turvallisen tavan aloittelijoille ja ammattimaisille kryptoalan kauppiaille tallettaa kryptovaluuttoja ja käydä kauppaa digitaalisilla varoilla.

Käy KuCoinissa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map