Margex Review: Salaus, kauppa ja palkkiot

Digitaalivaluuttoihin keinottelu vipuvaikutteisilla pörsseillä on kasvanut viime vuosina. Tämän avulla kauppiaat voivat pidentää tai lyhentää salausmarkkinoita vipuvaikutuksella jopa 100: 1 maksimoidakseen potentiaaliset voitot.

Uusi käynnistetty kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa Bitcoin-johdannaiskauppaa, on Margex.

Käy Margexissa

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkat ja viimeisimmät tiedot tässä Margex-katsauksessa, suosittelemme, että vierailet verkkosivustolla, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

 • Helppo käyttää ja aloittelijaystävällinen
 • Vaihda USD-salausparia käyttämällä BTC: tä vakuudeksi
 • Jopa 100x eristetty marginaali
 • Yhdistetty likviditeetti 12+

  vaihdot yhdessä paikassa

 • Kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut
 • Hintojen manipulointisuoja
 • 2 Factor-tilin suojaus
 • Antelias 40% kumppaniohjelma

yleensä ottaen

4.0 / 5 Käy Margexissa

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen kuin sukeltaa tähän arvosteluun, se on erittäin suositeltavaa käyttää laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X kun ostat Bitcoinia, Ethereumia, Litecoinia tai muita kolikoita. Salausvarojen omistus on sijoittajan hallussa ja hallinnassa, ei pörssissä. Lue oppaamme parhaista Bitcoin-lompakoista saadaksesi lisätietoja.

Mikä on Margex?

Margex on uusi digitaalinen omaisuus- ja sijoitusalusta, joka on suunniteltu tarjoamaan oikeudenmukainen, avoin ja turvallinen kaupankäynnin vaihto. Salausvaluuttakauppapörssin ensisijainen tarjous on Bitcoin-pohjaiset johdannaismarkkinat, joiden avulla sen käyttäjät voivat käydä kauppaa pitkillä (ostaa) tai lyhyillä (myydä) salausvaluuttapareilla vipuvaikutus jopa 100: 1.

margex-verkkosivusto


Margex-pörssi toimii yhdistämällä 12 muun suositun pörssinvaihdon likviditeetti yhdessä paikassa, mikä johtaa syvään likviditeettiin ja niiden 40 miljoonan dollarin tilauskannan syvyys. Käyttäjät voivat käydä kauppaa suosittujen digitaalisten futuurikolikoiden avulla a moderni, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja kilpailukykyiset palkkiot.

Margex verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja korkea vipuvaikutus ovat tärkeitä ominaisuuksia Margexissa. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salausvaihdot, kuten Margex, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

ominaisuudet & Palvelut

Helppokäyttöinen

Margex tarjoaa käyttöliittymän, joka on yksinkertainen, tyylikäs ja helppo seurata. Vaikka marginaalikauppa ei ole aina paras aloittelijoille, johdannaispörssi sopii monenlaisille henkilöille, joilla on vaihteleva kokemus, jotta he voivat luoda tilin ja alkaa spekuloida digitaalisilla valuutoilla.

margex luo tili

KYC: tä ei vaadita

Margex on johdannaispörssi, joka hyväksyy kryptovaluuttatalletukset vain Bitcoinissa. Koska alusta ei salli fiat-rahan siirtämistä, on ei vaadita henkilöstötietojen toimittamista, lataa henkilöllisyystodistukset tai suorita Tunne asiakkaasi (KYC) -prosessi.

100x vipuvaikutus

Margex on erikoistunut vipuvaikutteiseen kauppaan ja tarjoaa jopa 100: 1 eristettyjä marginaali- positioita potentiaalisten voittojen maksimoimiseksi. Vaihto käyttää eristettyä marginaalia, joka ilmoittaa elinkeinonharjoittajalle selvitystilahinnan ja vaarassa olevien varojen määrä ennen kaupan aloittamista. Huomaa: ei sovi kaikille.

Suoja hinta manipulointia vastaan

Salauskaupan vipuvaikutus voi olla riskialtista johtuen erittäin epävakaasta omaisuusluokasta, joka voi johtaa hintojen äkillisiin vaihteluihin ja myös matalan likviditeetin kaupankäyntiparien hintojen manipulointiin. Hintojen manipulointi oli yleinen ongelma pörsseissä, kuten BitMEX. Margex ratkaisee tämän riskin olemalla tarjoamatta epälikvidejä varoja ja omaa hinnankäsittelyjärjestelmäänsä hintojen johdonmukaisuuden seuraamiseksi käyttämällä sen omia algoritmeja. 12 likviditeettikumppania.

margex-hinnan manipulointi

Onko Margex turvallinen?

Margex on uusi vipupörssi, ja on liian aikaista soittaa, onko se turvallinen paikka kryptovaluuttojen kaupalle. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että asiakastietojen ja varojen suojaamiseksi on olemassa useita turvaominaisuuksia, jotka sisältävät monisigneisen peruutusprosessin, offline-kylmälompakon varastoinnin ja kaksivaiheisen todennuksen. Tutkimuksemme perusteella siellä eivät ole olleet suuria tietoturvaloukkauksia, hakkerointeja tai järjestelmän kompromisseja joita on tapahtunut tähän mennessä.

Tilin luominen

Margex-tilin luomiseksi käyttäjien on käytävä läpi rekisteröintiprosessi luodakseen kaupankäyntitilin. Margex-vaihto pyytää voimassa olevan sähköpostiosoitteen, joka on vahvistettava. Valmistuttuaan kauppiaat voivat kirjautua pörssiin ja tutkia kaupankäyntirajapintaa. On ei vaatimusta suorittaa KYC varojen tallettamiseen.

Varojen tallettaminen

Sijoittajat voivat rahoittaa Margex-lompakon salauksella siirtämällä Bitcoinia laitteistolompakosta tai fiat-krypto-pörssistä, kuten Coinbase, joka hyväksyy fiat-valuutan. Tämä on nopein ja helpoin tapa tallettaa rahaa Margexille kopioimalla QR-koodi tai BTC-osoite varojen lähettämiseksi.

margex-talletusvarat

Käyttäjille, jotka eivät omista mitään Bitcoinia ja haluavat aloittaa kaupankäynnin välittömästi, Margex tarjoaa vaihtoehdon ostaa Bitcoin suoraan alustalle. Tämä ominaisuus on integroitu Changellyn kanssa, joka on suosittu salauksenvaihto- ja pikavaihtoalusta.

Mahdollisuus ostaa Bitcoin luottokortilla (VISA tai Mastercard) on hyödyllinen ominaisuus, jotta kaupankäyntitili voidaan nopeasti täyttää vähimmäismarginaalivaatimusten täyttämiseksi. Pienin osto on 100 USD tai vastaava summa euroina.

Käyttöliittymä

Kartoituskäyttöliittymä on tärkeä näkökohta kaikessa johdannaispörssissä, koska kauppiaat viettävät suurimman osan ajastaan. Kun tarkastellaan tarkemmin Margexia, karttapaketti näyttää olleen suunniteltu aloittelijoille ja edistyneille kauppiaille. Voit tarkastella live-esittelyä kaupankäyntikokemuksesta, Klikkaa tästä.

margex-kaupankäyntirajapinta

Kartoitusominaisuudet, kuten piirtotyökalut ja indikaattorit, tarjoaa TradingView, joka on yksi alan parhaista salaussuunnittelusivustoista. Integroinnin avulla Margexin käyttäjät voivat napsauttaa kaaviota hiiren kakkospainikkeella vaihtaakseen aikataulua, lisätä indikaattoreita ja mukauttaa asteikkoa.

Esimerkkejä indikaattoreista, jotka voidaan lisätä, ovat liikkuvat keskiarvot, stokastiikka, Bollingerin nauhat ja monet muut. Parien välillä vaihtaminen ei poista kaavio-analyysiä, mikä on turhautumista muille kryptovaluuttakaupoille.

margex-asennot

Margex tarjoaa vakiotarjouksen toimeksiantotyypeistä, jotta voidaan hallita limiitti-, markkina- ja stop-limit-tilauksia. Hieno ominaisuus on kyky samanaikaisesti sijoita stop loss ja ota voittotilaus jokaiselle kaupalle jota ei tarjota joillakin kaupankäyntialustoilla.

Hintakaavio, tilauskanta, tilausmerkintä, sijainnit ja odottavat tilausikkunat on määritelty hyvin. Tuetut salausparit sijaitsevat ylhäällä pitkin vaihtamaan nopeasti kaupankäyntiparien välillä keskellä olevan kaavion kanssa.

Kaupankäynti parit

Margex-johdannaispörssi tukee viiden tärkeimmän salausvarallisuuden, kuten BTC, ETH, LTC, XRP, EOS ja YFI. Jokainen futuurisopimus käydään kauppaa USD-paria vastaan ​​käyttäen vakuudeksi Bitcoinia. Parien määrä on melko rajallinen, mutta nämä ovat tällä hetkellä suosituimpia johdannaispareja kaupan.

Hinnoittelu & Palkkiot

Margexin tilin luomisesta tai lompakon ylläpidosta ei aiheudu kustannuksia. Pörssi veloittaa osto- ja myyntiasemista kaupankäyntimaksun, joka perustuu valmistajan ja ottajan malliin palkkiot 0,19 prosentissa ja 0,060 prosenttia. Kaupankäyntimaksut ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin vipuvaikutteisiin pörsseihin.

Margex ei tarjoa maksualennuksia, jotka perustuvat kaupankäyntimäärään tai alustan natiivimerkillä, kuten Binance-, Bybit- ja FTX-kauppoihin. Käyttäjät voivat kuitenkin osallistua markkinointikampanjoihin ansaita bonuksia jota voidaan käyttää kauppamaksujen ja rahoituksen maksamiseen.

Margex myös veloittaa yön yli -rahoitusmaksu (kutsutaan myös nimellä Rahoitus) tehtävän hoitamiseksi 24 tunnin aikana. Rahoitusmaksut vaihtelevat pitkistä ja lyhyistä positioista markkinaolosuhteiden perusteella. Kustannukset lisätään tilille kannan pitämisestä 8 tunnin välein. Käy verkkosivustolla luettelo kunkin kaupankäyntiparin rahoitusmaksuista.

Turvallisuus

Margex-verkkosivusto tarjoaa tietoja asiakkaan tietojen ja varojen suojaamiseksi toteutetuista suojausominaisuuksista. A monikerroksinen turvallisuusmenetelmä käytetään vähentämään hakkeroinnin, varkauksien ja vilpillisen toiminnan riskiä. Muutamia luetelluista suojatoimenpiteistä ovat:

 • 2-tekijäinen todennus (2FA)
 • 100% varoista varastoidaan monisigneisiin kylmiin lompakkoihin
 • Vahvistus sähköpostitse nostopyynnöistä
 • Nostot käsitellään kerran päivässä
 • Reaaliaikainen seuranta ja varoitukset varallisuudesta
 • SSL-salaus käyttäjän tietojen suojaamiseksi

Tuetut maat

Margex on saatavana maailmanlaajuisesti maissa, kuten Isossa-Britanniassa, Australiassa, Singaporessa ja Uudessa-Seelannissa, käyttäjät voivat käydä kauppaa kryptovaluutta-futuurisopimuksilla vipuvaikutuksella.

Seuraavia maita ei tueta, kuten Yhdysvallat (mukaan lukien Puerto Rico ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret), Ontarion maakunta Kanadassa, Québecin maakunta Kanadassa, Hongkongin erityishallintoalue Kiina, Seychellien tasavalta, Bermuda, Kuuba, Krim ja Sevastopol, Iran, Syyria, Pohjois-Korea tai Sudan ja Afganistan.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Margexilla viiteohjelma?

Nykyiset Margex-kauppiaat voivat ansaita 40% viitattujen käyttäjien kaupankäyntipalkkioista jakamalla ainutlaatuisen viittauslinkin perheen ja ystävien kanssa. Kuka tahansa käyttäjä voi olla tytäryhtiö Margexin kanssa ja alkaa ansaita ilmaista salausta.

Pystytkö esittelemään kauppaa Margexin kanssa?

On ei demotiliä uudet käyttäjät voivat harjoittaa kaupankäyntiä vipuvaikutuksella virtuaalirahastoilla. Elinkeinonharjoittajien on löydettävä demoalusta, joka sallii kryptovaluuttakaupan, kuten eToro ja Plus500.

Onko Margex saatavilla Yhdysvalloissa?

Margex ei tue käyttäjiä Yhdysvalloista sääntelyrajoitusten vuoksi. Tämän alueen kauppiaiden on löydettävä kryptovaluutanvaihto Yhdysvalloista.

Johtopäätös

Margex-katsauksen lopuksi foorumi tarjoaa a yksinkertainen, mutta tehokas pörssi suosittujen digitaalisten valuuttaparien vipuvaikutuksiin. Käyttäjät voivat lisätä voittomahdollisuuksiaan 100-kertaisella vipuvaikutuksella pidentää tai lyhentää markkinoita.

Käy Margexissa

Kaiken kaikkiaan Margex on vahva vaihto aloittelijoille, jotka haluavat oppia kauppaan vipuvaikutuksella. Ei ole monimutkaisia ​​ominaisuuksia tai häiriötekijöitä. Laajemman valikoiman kaupankäyntiparien edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia varten käyttäjät voivat kuitenkin harkita Binancen tai FTX: n käyttöä.

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakauppapalvelut – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiililaitteisiin reagoivan kaavion käyttöliittymän, joka sopii aloittelijoille ja ammattimaisille kryptokauppiaille.

Käy Margexissa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map