Phemex-arvostelu: Kaupan salaus nollamaksuilla

Phemex on kryptovaluutta-alusta, jonka avulla ihmiset ympäri maailmaa pääsevät käyttämään digitaalisia valuuttoja käyttäjäystävällisen, turvallisen ja tehokkaan salauksenvaihtopörssin kautta. Yli 8 entisen Morgan Stanley Executiven johdolla Phemex pyrkii tulemaan parhaaksi kryptovaluuttajohdannaisten kaupankäyntialustaksi.

Käy Phemexissä

Vaikka tässä Phemex-katsauksessa pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja sen ominaisuuksista, käyttöliittymästä, kaupankäyntimaksuista ja muusta, suosittelemme, että vierailet heidän sivustollaan pysyäkseen ajan tasalla mahdollisista muutoksista, jotka saattavat tapahtua myöhemmin.

phemex

On suositeltavaa nostaa kaupankäyntivoitot Bitcoin-laitteistolompakkoon, kuten Ledger Nano X, kun käydään kauppaa kryptovaluutalla. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue opas parhaista salauslaitteiden lompakoista.

Mikä on Phemex?

Phemex on a vuonna 2019 perustettu Singaporessa sijaitseva kryptovaluuttajohdannaisten kaupankäyntipörssi. Pörssin avulla yksityishenkilöt voivat käydä kauppaa ikuisilla sopimuksilla, kuten BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD ja LINKUSD jopa 100x vipuvaikutus. Phemex on tunnettu nollamaksullisesta salauskaupasta spot-pareittain ja on tällä hetkellä sijoittui # 6 päivittäisen kaupankäynnin määrälle.

phemex-tilavuus

Kuka omistaa Phemexin?

Phemex oli perusti 8 entistä Morgan Stanley Executivea yli 40 vuoden kokemus HFT: n (korkeataajuusteknologia) toimittamisesta erittäin vakaana. Pörssin omistajat pyrkivät tuomaan miljoonat potentiaaliset käyttäjät digitaaliseen valuuttajärjestelmään mahdollistamalla pääsyn käyttäjäystävälliselle, turvalliselle ja tehokkaalle kaupankäyntialustalle.

Phemex verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja korkea vipuvaikutus ovat tärkeitä ominaisuuksia Phemexissä. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salausvaihdot, kuten Phemex, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

Phemex-ominaisuudet

Alustan Phemex-käyttäjillä on pääsy useisiin innovatiivisiin kaupankäyntiominaisuuksiin ja taloudellisiin työkaluihin potentiaalisten voittojen lisäämiseksi kryptovaluutoilla. Vaihto sisältää ominaisuuksia, kuten:

 • Aloittelijaystävällinen käyttöliittymä
 • Ei KYC: tä aloittamaan kaupankäyntiä
 • Spot-kauppamarkkinat, joilla ei ole kaupankäyntimaksuja
 • Johdannaiset vaihtavat vivutuksella jopa 100x ja BTC- tai USD-selvityksellä
 • Cryptocurrency-demotili krypto-valuutan vaihtamiseksi ilman riskiä
 • Mobiilisovellus, jolla voi käydä kauppaa milloin tahansa ja missä tahansa
 • Antelias kumppaniohjelma, joka palkitsee sinut käyttäjien tuomisesta
 • 24/7 asiakastukitiimi

phemex-vaihto


Onko Phemex säännelty?

Phemex näyttää olevan laillinen yritys, joka on rekisteröity BVI: hen työntekijöiden ja käyttäjien kanssa ympäri maailmaa. Vaihto on ei säännelty ja sitä on rajoitettu useissa maissa, joissa noudatetaan tiukkoja finanssilakeja, kuten Yhdysvalloissa.

Onko Phemex turvallinen?

Vaihdossa on useita turvaominaisuuksia asiakkaiden varojen ja henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden varmistamiseksi. Tärkeimpiä toteutettuja turvallisuuskäytäntöjä ovat 100% kylmä lompakko, monen allekirjoituksen peruutusprosessi ja 2-tekijäinen todennus (2FA). Phemexillä on ei ole hakkeroitu tai vaarantunut mikä johtaa tutkimuksemme perusteella varojen tai asiakastietojen menetykseen.

Rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Jos haluat luoda tilin Phemexillä, rekisteröintiprosessi on hyvin sujuva ja kestää vain muutaman minuutin. Tilin luominen tai lompakon ylläpitäminen Phemexillä ei maksa mitään. Aloita seuraavasti:

phemex-rekisteröinti

Varojen tallettaminen Phemexille

Phemex-vaihdon avulla voit siirtää salausvaluutan salauslaitteiston lompakosta suoraan digitaaliseen omaisuuden kaupankäyntialustaan ​​kaupankäynnin aloittamiseksi. Bitcoin- ja USDT-talletukset on suojattu Phemex-lompakossa. Talletuksen nopeus saavuttaa Phemex-lompakkosi riippuu salausvarasta, vaadittujen vahvistusten määrästä ja lohkoketjun verkkokuormituksesta..

phemex-talletus btc

Tee talletus Phemexiin seuraavasti:

Phemex-käyttöliittymä

Käyttöliittymä on kriittinen näkökohta salaustoimijoille, jotka käyttävät teknistä analyysiä. Kun käytimme Phemex-kaupankäyntialustaa, meihin vaikutti kartoitusliittymä ja työkalut. Kokemus oli yksinkertainen, sileä ja siinä on erinomaiset tekniset indikaattorit ja piirtotyökalut jonka voit odottaa. Kartoitusohjelmiston tarjoaa Tradingview, jonka useimmat salauskauppiaat tuntevat.

phemex-käyttöliittymä

Vasemmalla puolella käyttäjät voivat valita ja valita salausparit ostettavaksi tai myytäväksi. Kun valitset parin, alla näkyy tilausmerkintäikkuna, jossa voidaan tehdä kauppoja spot-vaihto- tai salaussopimuksilla. Tilaustyyppejä on useita:

 • Raja
 • Markkinoida
 • Ehdollinen (saatavana vain Premium-käyttäjille)

Tilausikkunan prosenttiosuudet (esim. 25%, 50% ja 100%) kaupan volyymin täyttämiseksi suhteessa käytettävissä olevaan kaupankäyntitilin saldoon. Tämä on melko vakio useimmissa kryptovaluuttakaupoissa. Tilausikkuna on hieman erilainen sopimusmarkkinoilla, joilla on vipuvaikutuksen liukusäädin.

phemex-marginaali

Oikealla näet tilauskirjan, joka näyttää kaikki hinnat, joita ihmiset ovat halukkaita ostamaan ja myymään valitun kryptovaluutan. Keskellä olevat numerot osoittavat viimeisen myyntihinnan ja kullakin hintatasolla vaihdetun määrän tai määrän. Napsauttamalla viimeaikaista kauppaa, se täyttää tilauslomakkeen parin tarkan hinnan. Tämä säästää aikaa ja estää virheiden tekemisen hintojen manuaalisessa kirjoittamisessa.

Mainos

BYBIT

ansaita palkintoja jopa t0 600 dollaria bitcoin-talletuksilla

Arvostelu

4.7 / 5

Lunasta 600 dollaria

Kuinka käydä kauppaa Phemexillä nollamaksuilla

Voit ostaa ja myydä kryptovaluutta Phemexin kanssa seuraavasti:

Pörssi tarjoaa myös kauppasopimuksen GOLD / USD: lle ja lisää varoja, kuten S&P 500-osakkeet, osakeindeksit, korot, FOREX, hyödykkeet, energia ja metallit, jotka julkaistaan ​​alustalla pian Phemex-verkkosivuston mukaan.

Kaikki kryptovaluutanvaihdot eivät ole samanlaisia.

VERTAA PHEMEXIA MUIHIN

Vertaa nyt!

Osta salaus Phemexin avulla

Phemex on tehnyt yhteistyötä Banxan kanssa, joka on kansainvälisesti yhteensopiva fiat-to-crypto-yhdyskäytävä, jotta käyttäjät voivat ostaa salauksen luotto- / maksukortilla tai pankkisiirrolla suoraan Phemex-verkkosivustolta. Tällä hetkellä käyttöliittymä sallii Bitcoinin, Ethereumin ja Tetherin ostamisen.

Ostetut varat hyvitetään Phemex-lompakkoosi, jotta käydään kauppaa nostoon laitteistolompakkoon.

phemex ostaa salauksen

Phemex-demotili

Phemex tarjoaa testiverkon, jonka avulla käyttäjät voivat harjoittaa salausta kaupankäynnillä esittelytilillä tekemättä talletusta. Simuloitu kaupankäyntiympäristö tarjoaa samat ominaisuudet ja toiminnot kuin pääpörssi. Phemex testnet -tilille pääsee päävalikosta Tuotteet-kohdasta.

Tuetut salausvaluutat

Phemex tukee useita salausvaroja, joita voidaan ostaa ja myydä pörssissä, kuten BTC, ETH, XRP, LTC, LINK, XTZ, LTC ja USDT. Hyväksyttyjen kolikoiden luettelo on melko rajallinen muihin kaupankäyntialustoihin verrattuna.

Vaihtopalkkiot & Rajat

Spot-vaihto

Phemex-paikanvaihto on saatavilla Premium- ja Premium-kokeilukäyttäjille, jotka voivat ostaa tai myydä salausta nolla palkkioita tai provisioita verkkosivuston tai mobiilisovelluksen avulla. Tämä on yksi halvimmista tavoista käydä kauppaa digitaalisten valuuttojen välillä. Kauppiaille, jotka käyttävät API-tapahtumaa, aiheutuu a 0,1% transaktiomaksut. Alla olevien kolikoiden lisäksi: XTZ-, LTC-, ADA-, TRX- ja ONT-kaupankäyntiparit, joilla ei ole maksua, tulevat pian.

Sopimuskauppa

Phemexin sopimuskauppamaksu perustuu valmistajan ja ottajan malliin, ja se perii maksun sen perusteella, asettako käyttäjä markkinoiden vai rajoittaako toimeksianto. Elinkeinonharjoittajat, jotka tarjoavat likviditeettiä tilauskannalle (esim. Limiititilaukset), saavat -0,025%: n alennus heidän kaupassaan. Sijoittajilta, jotka poistavat likviditeetin tilauskannasta (esim. Markkinatilaukset), veloitetaan a 0,075% maksu suorituksen yhteydessä.

Phemex-rahoitusmaksut peritään tai lasketaan pitkien ja lyhyiden positioiden haltijoiden välillä 8 tunnin välein. Pörssi ei peri maksua positioiden pitämisestä yön yli. Kaiken kaikkiaan kaupankäyntimaksut ovat erittäin kilpailukykyisiä verrattuna muihin salausalustoihin, kuten Bybit, FTX, BitMEX ja Bitfinex. Nämä pörssit tarjoavat korkeamman likviditeetin kuin Phemex Coinmarketcapin mukaan, mikä on etu päivävaihtajille ja korkean nettovarallisuuden omaaville henkilöille, jotka käyvät kauppaa vivulla.

vaihto kuten phemex

Tallettaa & Nostomaksut

Phemex ei peri mitään maksuja talletuksista tai nostoista sen kauppatilille ja sieltä pois. Nosto Phemex-lompakosta maksaa tavallisen lohkoketjumaksun, joka vaihtelee salausomaisuuden ja verkkokuormituksen mukaan.

Phemex Premium

Tilin rekisteröivät Phemex-käyttäjät ovat oikeutettuja 7 päivän ilmaiseen Premium-jäsenyyden kokeiluun. Phemex Premium -tili tarjoaa lisäominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissä ilmaisella tilillä, kuten:

 • Käy kauppaa salakirjoituksella
 • NOLLA kaupankäyntimaksua sovelletaan toteutettuihin toimeksiantoihin spot-markkinoilla
 • Edistyneet tilaukset riskien (eli ehdollisten toimeksiantotyyppien) hallitsemiseksi spot-markkinoilla
 • Lahjoita 30 päivän täysi Premium-kokeilu ystäville ja perheenjäsenille

phemex-palkkio

Phemex-hinnoittelu

Phemex Premium -tili on maksettu tilaus, jonka avulla elinkeinonharjoittajat voivat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja paikan päällä pörssissä ilman maksuja. Phemex Premium -jäsenhinta alkaa:

 • 9,99 dollaria USD 30 päivän ajan
 • 19,99 dollaria USD 90 päivän ajan
 • 69,99 dollaria USD yhden vuoden ajan

Käyttäjät, jotka käyvät kauppaa suurella määrällä tai tekevät usein kauppaa spot-salauspörssillä, hyötyvät siitä, että he eivät maksa kaupankäyntimaksuja liiketoimistaan, jotka voivat syödä voittojasi. Jäsenyys, joka alkaa 0,19 USD päivässä, on kohtuullinen hinta ja voi vaikuttaa suuresti vuoden lopun kokonaistulokseen.

Liittyvät: 7 parasta nollamaksuista salausta (komission maksuton kauppa)

Premium-tili vanhenee automaattisesti toimikautensa lopussa, eikä sitä voi peruuttaa sen voimassaoloaikana. Automaattinen tilauksen uusiminen voidaan peruuttaa milloin tahansa.

phemex-hinnoittelu

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Phemexillä mobiilisovellus?

Phemexillä on mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa, käydä kauppaa ja myydä kryptovaluuttoja ja johdannaisia ​​iOS- tai Android-laitteelta. Sovellus on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, joka sopii aloittelijoille ja keskitason kauppiaille.

Mitä maita tuetaan?

Phemex on maailmanlaajuinen kryptovaluuttakauppapörssi, joka on maailmanlaajuisesti käyttäjien käytettävissä esimerkiksi Kanadassa, Iso-Britanniassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Seuraavissa maissa on kielletty Phemexin käyttö:

 • Afganistan
 • Keski-Afrikan tasavalta Kongo
 • Norsunluurannikko
 • Kuuba
 • Eritrea
 • Guinea-Bissau
 • Iran
 • Irak
 • Pohjois-Korea
 • Liberia
 • Libya
 • Panama
 • Ruanda
 • Somalia
 • eteläsudan
 • Sudan
 • Ukraina (Krim)
 • Jemen
 • Zimbabwe

Phemex-vaihtoehdot

Phemex on kryptovaluuttojen laadukas spot-kaupankäyntialusta, joka pärjää hyvin kilpailijoita kuten BitMEX ja Bitfinex vastaan. Tässä on vertailukelpoisia alustoja, kuten Phemex, joka tarjoaa jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen ja kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut.

phemex-kilpailijat

Johtopäätös

Phemex-katsauksen lopuksi salausalusta on täynnä erinomaisia ​​ominaisuuksia kauppiaille, jotka haluavat spekuloida digitaalisia valuuttoja vipuvaikutuksella. Se sisältää huippuluokan käyttöliittymän sekä edistyneet riskinhallintatyökalut ja piirustustyökalut, jotka ovat käytettävissä työpöydällä ja mobiilisovelluksissa.

Käy Phemexissä

Vaikka jäsenyyskustannukset ovat pienet, vakavien salakirjoittajien tulisi harkita päivitystä Premium-tilille. Tämä voi mahdollisesti lisää kannattavuuttasi EI perimällä kauppamaksuja ja voit maksaa vuosimaksun moninkertaisesti.

Huomautus: Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkat ja viimeisimmät tiedot tässä Phemex.com -vaihtokatsauksessa, suosittelemme, että vierailet heidän sivustollaan pysyäkseen ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • Kuinka ansaita Bitcoin ilmaiseksi: 6 todistettua menetelmää
 • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
 • 5 parasta alustaa, jotka ansaitsevat kiinnostusta salaukseen
 • Shrimpy Review: Tasapainota salausportfoliosi automaattisesti
 • 4 parasta salauksen kartoitusohjelmistoa & Työkalut Altcoin-kauppiaille

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakauppapalvelut – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiililaitteisiin reagoivan kaavion käyttöliittymän, joka sopii aloittelijoille ja ammattimaisille kryptokauppiaille.

Käy Phemexissä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map