Quadency Review – Onko se todella PARAS salausalusta?

Menneet ovat päivät, jolloin kirjaudutaan useisiin kryptovaluutanvaihtoihin tietyn altcoinin vaihtamiseksi tai kolikoiden pitämiseksi eri pörsseissä ilman tapaa suorittaa kauppoja tehokkaasti kaikissa omistuksissasi.

Quadency on all-in-one-kryptovaluutan vaihto, joka ratkaisee tämän tuskan tarjoamalla yksinkertaisen ja tehokkaan kaupankäyntityökalun, joka auttaa sinua hallitsemaan salaussijoituksiasi.

Käy Quadency

Alustan avulla käyttäjät voivat siirtyä suosituimpiin kryptovaluuttakauppoihin ja kaupankäyntiin yhtenäisen ja aloittelijoille ystävällisen käyttöliittymän kautta. Hyödyt tämän Quadency-arvostelun lukemisesta, jos:

 • Etsit kaikki yhdessä salauskauppapaikka
 • Olet kyllästynyt käyttämään useita vaihtotilejä ja lompakoita
 • Pidät vaihdosta, jonka avulla voit seurata ja hallinnoida koko salkkuasi
 • Sinä tällä hetkellä rYhdysvalloissa ja etsivät salauksen kaupankäyntialustaa

Vaikka tässä tarkastelussa pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja sen ominaisuuksista, käyttöliittymästä, kaupankäyntimaksuista ja muusta, suosittelemme, että vierailet heidän sivustollaan pysyäkseen ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua myöhemmin.

quadency-sivusto

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • Paras salauksen vipuvaikutteinen pörssi verrattuna
 • 5 verkkosivustoa esittelemään kauppaa Bitcoinilla virtuaalirahalla
 • Miksi menettän rahaa Bitmexillä? Vältä näitä 5 virhettä
 • Wunderbit Trading Review: Salauskauppabotit & Sosiaalinen kaupankäynti
 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)

Mikä on Quadency?

Quadency on a salausvarainhallinta-alusta, joka avulla käyttäjät voivat yhdistää useita vaihtotilejä yhteen käyttöliittymään voit käydä saumattomasti kauppaa salaustiedostoillasi yhdellä napsautuksella. Se tarjoaa vaivatonta kaupankäyntikokemusta, aloittelijaystävällisen käyttöliittymän ja turvallisen alustan.

Quadency sopii hyvin ammattimaisille kauppiaille, jotka tarvitsevat tehokkaita teknisiä analyysityökaluja ja edistynyttä salauksen kartoitusohjelmistoa & työkalut, joissa on oivallettu visualisointisalkun hallinta.

Kuinka Quadency toimii?

Quadency toimii a usean pörssin salausvarojen hallinta -alusta joka yhdistää useita salausvaihtoehtoja yhdeksi alustaksi. Tämä toimittaja tarjoaa kokonaisvaltaisen yleiskatsauksen salaustilastasi ja sijoituksistasi.

Exchange-tilit yhdistetään Quadency-tiliin API-avaimet jotka voidaan konfiguroida ‘vain lukemaan’ tai ‘lukemaan ja vaihtamaan’. Vaihtotilin tiedot, kuten saldo, tapahtumat ja tilaukset, synkronoidaan automaattisesti, kun tili on yhdistetty.

rekisteröidy neljännesvuosittain

Mitkä kryptovaluutanvaihdot tukevat Quadency-tukea?


Quadency tarjoaa tukea maailman suosituimmille kryptovaluuttakaupan alustoille, kuten Poloniex, Coinbase, Bitfinex, Kraken, Binance, Bittrex ja Gemini. Quadency-virallisten kumppaneiden luettelo kasvaa edelleen, ja premium-pörssit, kuten KuCoin, Liquid ja OkEX, on äskettäin integroitu alustalle.

quadency-tuettu vaihto

Quadency Trading -omaisuus

Quadency antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa mille tahansa omaisuudelle missä tahansa liitetyssä pörssissä. Nykyisten tuettujen pörssien ja listattujen kolikoiden perusteella käyttäjät voivat käyttää niitä yli 800 kryptovaluuttaparit käydä kauppaa yhdellä alustalla.

‘Markkinoiden yleiskatsaus’ -sivulla on yhteenveto kaikista suosituimmista kolikoista, kokonaismarkkinakorko (USD), kiertävä tarjonta, 24 tunnin määrä ja kaavio. Integroitu markkinoiden seulonta ja kaaviot yhdistetään korkealaatuiseen suoratoistodataan, jotta saadaan tehokas all-in-one-salauskarttapaketti.

quadency-markkinat

Quadency Trading -rajapinta

Quadency-kaupankäyntirajapinta on yksinkertainen, puhdas ja helppo navigoida. Tummaväriteema näyttää hyvältä ja helposti silmältä. Jokainen ikkuna on täysin räätälöity ja sitä voidaan sekoittaa mieltymystesi mukaan. Yläpalkissa voit siirtyä eri valikoihin Quadency-alueella, kuten ‘Käydä kauppaa’, ‘Botit’, Kojelauta, ‘Salkku’, ‘Markkinoida’ ja ‘Uutiset’.

quadency-liitäntä

Kun olet muodostanut yhteyden keskukseen ja integroinut API-koodin Quadency-osioon, napsauta ‘Käydä kauppaa’ oletko valmis aloittamaan reaaliaikaisen markkinadatan suoratoiston suoraan kytketyistä keskuksista. Vasemmassa ikkunassa näytetään valitun pörssin tilisaldo. Salausvaluutan ostamiseen tai myyntiin on yksinkertainen toimeksiantolomake, joka antaa arvion muunnoksen ja listaa yhdistetyt pörssimaksut kaupan toteuttamiseksi. Siellä on ei ylimääräisiä Quadency-maksuja.

Tällä alustalla on kattava joukko kaupankäyntityökaluja, joita voit käyttää, kuten edistyneitä kaupankäyntikaavioita ja tilausten hallintaa, jota on erittäin helppo käyttää. Kuten useimmat ammattimaiset kryptovaluuttakaupat, käyttäjät voivat suorittaa kaupan käyttämällä ‘Market order’, ‘Limit order’ ja ‘Lopeta tilaus’.

Edistyneet toimeksiantotyypit sopivat täydellisesti kauppiaille, jotka etsivät vaihto- ja kaupankäyntirajapintaa yhdelle alustalle, jotta riskienhallinta olisi helpompaa ja nopeampaa. Kaupankäyntirajapinta sisältää ominaisuuksia, kuten peruuta, kaaviosta napsauttaminen ja kaupan visualisoinnit. Kaavioita tukee TradingView, jossa on yli 100 teknistä indikaattoria ja piirtotyökalua.

Quadency Dashboard

Kojelauta valikko on epäilemättä yksi Quadencyin parhaista ominaisuuksista. Se keskittää kaiken salausportfoliosi useisiin pörsseihin yhdessä kojelaudassa.

neliön hallintapaneeli

Yhdeltä sivulta voit seurata omistustesi kokonaistehokkuutta, analysoida tilastoja (esim. Varojen kokonaismäärä, käytettävissä oleva saldo, kauppojen kokonaismäärä, eniten kauppaa käynyt pari), piirtää salakirjoitusrahat, näyttää saldot tilikohtaisesti, tarkastella viimeaikaisia ​​kauppoja, avoimia tilauksia ja luetteloa jatketaan.

Kokonaisuudessaan kojelauta tarjoaa näkemyspohjaisen visualisoinnin koko kriittisen valuuttasalkun hallintaan, mikä on erittäin hyödyllistä kryptovaluutta-sijoittajille ja kauppiaille.

Quadency-salkku

Jos valuuttakurssitilit ovat yhteydessä Quadency-tiliin, saldosi, tapahtumasi ja tilauksesi näkyvät (ja aina ajan tasalla). Napsauttamalla ‘Salkku’ -sivun avulla voit seurata kaikkia salausresurssejasi (mukaan lukien offline-laitteiden lompakot ja liitetyt keskukset) ja seurata niiden suorituskykyä ajan myötä, kun vaihdat.

Koko salaussalkusi visuaalinen esitys yhdessä näytössä on niin tehokas työkalu kauppojen, riskien ja tasapainon muutosten hallintaan.

neliösalkku

Quadency automatisoidut robotit

Quadency sisältää tehokkaan työkalun automatisoi pörssin salausportfolion kaupankäynti useimmilla pörsseillä käytettävissä olevilla kaupankäyntiroboteilla. Voit suorittaa erilaisia ​​automatisoituja kaupankäyntistrategioita tai algoritmeja yhdistetyillä pörssitileilläsi. Valittavana on jopa 10 ennalta rakennettua strategiaa, kuten:

 • Verkkokauppias
 • Market Maker
 • Market Maker Plus
 • MACD
 • Bollinger-nauhat
 • Monitasoinen RSI

quadency-botit

Automaattisen salausrobotin käyttö

Quadency-sovelluksen ennalta rakennettuja salausvaluuttakauppaboteja voidaan käyttää oppimaan salauksen vaihtamista ja salaustrategian testaamista. Ilmainen suunnitelma sisältää 5 bottitestiä päivässä, joka soveltuu aloittelijoille kokeilemaan erilaisia ​​automaattisia salausstrategioita.

Kokeneet kauppiaat voivat testata mukautetun kaupankäyntistrategian alustan avulla varmistaakseen jatkuvasti kannattavan lopputuloksen huolimatta historiallisten tietojen hankkimisesta ja kytkemisestä vaihto-sovellusliittymiin. Testaustoiminnon avulla kauppiaat voivat täysin muokata ja simuloida valmiita teknisiä analyysistrategioita.

Quadency Hinnoittelu

Neljänneshinnoittelumalli sisältää ilmaisia ​​ja maksettuja suunnitelmia, jotka sopivat eri taitotason kauppiaille. Aloittelijat voivat rekisteröidä ilmaisen tilin Quadencyissa tutustuakseen tarjolla oleviin alustojen ominaisuuksiin ennen päivittämistä Pro-tilille. Sijoittajien, jotka käyvät kauppaa yli 10 000 dollaria kuukaudessa, on päivitettävä PRO-suunnitelmaan, joka maksaa 39 dollaria kuukaudessa laskutettuna vuosittain.

quadency-hinnoittelu

Quadency Security

Quadency sisältää useita turvaominaisuuksia, jotka pitävät käyttäjien henkilöstötiedot ja varat turvassa luvattomalta käytöltä. Alustan turvallisuustoimenpiteiden luettelo sisältää:

 • Kahden tekijän todennus (2FA) kaikilla käyttäjätileillä
 • Kaikki arkaluontoiset käyttäjätiedot on salattu
 • Käyttäjän salasanat tallennetaan salattuina
 • Exchange API -avaimet tallennetaan salattuina
 • Suojattu useilla kerroksilla 256-bittistä salausta
 • Amazon-verkkopalvelut potentiaalin vähentämiseksi DDoS
 • Korkorajat ja ReCaptcha ovat paikoillaan estääkseen raakavoimat ja automatisoidut komentosarjahyökkäykset
 • Järjestelmänvalvojapaneelit eivät ole alttiina yleisölle, ja vain harvoilla valtuutetuilla ihmisillä on pääsy siihen

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Quadencyilla mobiilisovellus?

Quadency ei ole mobiilikauppasovellusta iOS- tai Android-laitteille. Sivuston verkkoversio on täysin reagoiva, ja sen avulla voit suorittaa useimmat toiminnot helposti mobiililaitteista ja tableteista.

Mitä maita Quadency tukee?

Quadency ei ole pörssi, joka tarjoaa suoraa likviditeettiä tai käyttäjien varojen säilytystä siellä tuetaan kaikissa maissa ympäri maailmaa. Sen ei tarvitse hypätä samoihin sääntelyvanteisiin kuin varsinainen vaihto olisi, ja se on täysin Yhdysvaltojen sääntelyviranomaisten mukainen kaikissa 50 osavaltiossa.

Onko Quadency Safe?

Quadency on a turvallinen kryptovaluuttaympäristö, jolla ei ole mahdollisuutta käyttää asiakkaan varoja yhdistetyissä pörsseissä varojen tallettamiseksi tai nostamiseksi.

Mitkä ovat kaupankäyntimaksut?

Quadency ei veloita transaktiomaksuja tai palkkioita minkäänlaista. Jos valitsemasi pörssi veloittaa suoritetusta tilaustyypistä maksuja, pörssi soveltaa näitä maksuja suoraan pörssitililläsi.

Quadency-vaihtoehdot

Katkarapu-logo

Katkarapu

Shrimpy on salkunhoitosivusto, jonka avulla kryptovaluuttakauppiaat voivat hallita koko saldoaan useissa pörsseissä yhdessä alustassa ja säätää manuaalisesti tai automaattisesti kunkin omaisuuden prosenttiosuutta.

Vieraile verkkosivustolla wunderbit

Wunderbit-kauppa

Wunderbit Trading on kryptovaluutan vaihto- ja sosiaalinen kaupankäyntiverkosto, jonka avulla voit käydä kauppaa itsellesi alustalla, kopioida parhaita salakauppiaita läpinäkyvällä kokemuksella tai luoda täysin automatisoidun salauksen kaupan botin.

Vieraile verkkosivustolla binance

Binance

Binance on suurin kryptovaluutanvaihto kaupan määrän mukaan ja yksi nopeimmista kaupankäynnin palvelujen tarjoajista blockchain-ekosysteemille. Exchnagesta on tullut premium-salauskauppapaikka.

Vieraile verkkosivustolla

Johtopäätös

Lopuksi Quadency-katsaus: Mielestämme alusta on yksi markkinoiden parhaista kryptovaluuttapalveluista. Se on laillinen kauppapääte, joka erottaa itsensä perinteisistä kryptovaluutanvaihdoista.

Mahdollisuus yhdistää useita kryptovaluuttatilejä ja käydä kauppaa yhdeltä verkkosivustolta antaa sinun suorittaa tehokkaasti kauppoja koko salkulle. Tämä ratkaisee ongelman hallita useita vaihto-lompakoita.

Käy Quadency

Yksinkertainen ja tehokas on paras tapa kuvata Quadency. Edistyneet kaupankäyntityökalut salaussijoitusten ja automatisoitujen salausvaluutan kaupankäyntirobottien hallintaan hyödyttävät kaikenlaisia ​​krypto-kauppiaita ja sijoittajia.

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakauppapalvelut – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiilille reagoivan kaavion käyttöliittymän, joka sopii aloittelijoille ja ammattimaisille krypto-kauppiaille.

Käy Quadency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map