Shrimpy Review: Tasapainota salausportfoliosi automaattisesti

Niille teistä, jotka ovat sijoittaneet kryptovaluuttoihin muutama vuosi sitten, tiedät suositun HODL-kaupankäyntistrategian. Monet sijoittajat muistaisivat myös tuskan katsellessaan salkunsa arvon laskua vuoden 2017 huipusta ja jättivät nyt miettimään, palautuuko heidän sijoituksensa koskaan.

Käy katkarapuissa

Olemme löytäneet hyödyllisen salaustyökalun, joka voi poistaa stressin, hallita ja valvoa koko salaustasi ja säätää riskiäsi automaattisesti markkinoiden käyttäytymisen perusteella.

Tässä Shrimpy-katsauksessa annamme mielipiteemme käytettävissä olevista kryptovaluuttatyökaluista, kuten portfolion allokointien automaattisesta säätämisestä useissa pörsseissä muutamalla yksinkertaisella napsautuksella. Tällaiset innovatiiviset työkalut voivat auttaa sinua hallitsemaan salaussijoitussalkkua ja saavuttamaan sijoitustavoitteesi nopeammin.

Mikä on katkarapu?

Katkarapu on a salkunhoitosivusto, jonka avulla kryptovaluutta-kauppiaat voivat hallita koko saldoaan useissa pörsseissä, kaikki yhdessä alustassa. Sinun ei tarvitse kirjautua erikseen kuhunkin salausvaihtoon osto- ja myyntikauppojen suorittamiseksi.

katkarapujen verkkosivusto

Salkunhallinnan avulla voit kohdistaa koko salkun käyttämällä yksinkertaisia ​​prosenttiosuuksia visuaalisen tilannekuvan ja tilastojen avulla. Voit säätää manuaalisesti tai automaattisesti kunkin kolikon jakoa markkinoiden mukaan muuttamalla prosenttiosuuksia, jotka suorittavat kaupat puolestasi.

Katkarapu verrattuna

Shrimpy on hyödyllinen salaustyökalu aloittelijoille, jotka etsivät yksinkertaista tapaa hallita koko salkkuaan. Tässä on muutamia muita alustoja, jotka muodostavat yhteyden useisiin pörsseihin salkun hallitsemiseksi.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • OKEx-arvostelu: turvallisuuden arvioiminen & Luotettava?
 • Parhaat salausmarginaalin kaupankäyntialustat verrattuna
 • Parhaat laitteistolompakot Bitcoinisi tallentamiseen
 • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
 • Wunderbit Trading Review: Salauskauppabotit & Sosiaalinen kaupankäynti

Katkarapujen salaustyökalut & ominaisuudet

Tässä on yhteenveto Shrimpyn parhaista ominaisuuksista (kommenttimme kanssa):

 • Yhdistä useita salauskauppapaikkoja yhdelle alustalle
 • Hallitse koko salaussalkkua yksinkertaisella käyttöliittymällä ja salaustyökaluilla
 • Seuraa salkun suorituskykyä ja säädä sijoitusstrategiaa automaattisesti
 • Kopioi maailman parhaat salauskauppiaat sosiaalisessa kaupankäynnissä
 • Ansaitse provisio jokaisesta sosiaalisesta elinkeinonharjoittajasta, joka seuraa sinua
 • Automatisoi kaupankäyntistrategiat käyttämällä erilaisia ​​indikaattoreita ja kaupankäyntityökaluja

katkarapujen ominaisuudet

Katkarapujen rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Ensimmäinen vaihe on luoda tili Shrimpylle. Toimi seuraavasti:

katkarapu rekisteröidy

Yhdistäminen salausvaihtoon

Kirjaudu seuraavaksi Shrimpy-tilille, kun olet suorittanut sähköpostivahvistuksen. Täällä sinun on yhdistettävä salauspörssin sovellusliittymä alustaan. Voit yhdistää keskuksen napsauttamalla Asetukset-välilehden Vaihdot-välilehteä ja valitsemalla vaihdon.

katkarapujen linkkien vaihto

Syötä liitettävän salausvaihdon API-tiedot. Lisätietoja Shrimpy on koonnut askel askeleelta opas siitä, kuinka kukin vaihto yhdistetään alustalleen.

Salausportfolion jakaminen

Nyt kun olet liittänyt kryptovaluutanvaihdon, voit aloittaa prosessin, jolla prosenttiosuus jaetaan kolikoille, jotka haluat omistaa. Napsauta vasemmanpuoleisen valikon Automaatio-linkkiä, joka vie sinut alla olevaan näyttöön.

katkaravun varojen kohdentaminen

Täällä voit lisätä salausomaisuuden sisällyttää salkkuusi. Jokainen allokaatio perustuu prosenttiosuuteen, joten kokonaismäärän tulisi olla 100%. Kun olet lisännyt allokaatiot, muista valita automaatiostrategia valitsemalla tasapainotuksen ajanjakso.

Kun olet tallentanut automaation, voit aloittaa prosessin automatisoinnin jakamalla salkun. Ennen kuin painat ‘Tasapaino nyt’ -painiketta, tarkista varaukset varmistaaksesi, että olet tyytyväinen siihen. Kun olet aktivoinut jakson, Shrimpy suorittaa kaikki tarvittavat kaupat puolestasi saavuttaaksesi asettamasi salkunjaot.

Voit myös määrittää useita automaatioita hallitsemaan erilaisia ​​salkkuja, jotka voivat koostua eri kolikoista tai eri strategiasta. Katso lisätietoja salkun luomisesta Shrimpyn avulla katsomalla alla oleva video.

Kopioidaan muiden kauppiaiden salkku

Samoin kuin muut sosiaaliset kaupankäyntialustat, kuten eToro, Shrimpyn käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa muiden sijoittajien kanssa ja tarkastella alustan digitaalisten valuuttojen suosituimpia allokaatioita. Seuraamalla onnistuneita salaussijoittajia voit räätälöidä salkun vastaamaan alustan parhaita sijoittajia ja jopa keskustella suoraan heidän kanssaan.

Voit jopa seurata useita sosiaalisia johtajia ja antaa heidän hallita automaattisesti osaa salausvaroistasi. Tätä varten sinun on luotava useita salkkuja yllä kuvatulla tavalla.

Voit tarkastella ja seurata salauskauppiasalkkua napsauttamalla vasemmalla olevaa Sosiaalinen-välilehteä.

Katkarapujen sosiaalinen välilehti

Täällä voit selata kaikkia muita Shrimpy-sijoittajia, jotka ovat jakaneet salkunjaonsa. Seuraavien tietojen avulla voit määrittää, mitä salkkuja seuraat:

 • Seuraajien määrä
 • Suorituskyky päivässä / viikossa / kuukaudessa (prosentteina)
 • Viivakaavion visualisointi käyttäjien salkusta
 • Kun sijoittaja oli viimeksi aktiivinen

Kun olet asettunut salkkuun, jota haluat seurata ja kopioida, napsauta Käynnistä automaatio -painiketta, joka avaa valintaikkunan, joka näyttää nykyiset salkusi. Valitse salkku ja napsauta Käynnistä-painiketta, jos haluat tasapainottaa salausportfoliosi automaattisesti, jotta voit kopioida seuraamasi henkilön tilin.

katkarapujen kopioija

Periaatteessa joka kerta, kun seuraamasi salkku muuttaa niiden allokointia, se ostaa, myy ja myy automaattisesti yhdistetyn salauspörssin kautta vastaamaan heidän salkkuaan. On tietysti tärkeää, että tutkit perusteellisesti sijoittajan, jota haluat seurata, ja kyselet heidän kehitystään pitkällä aikavälillä.

Ainoa havaittu parannus olisi suodattimien lisääminen järjestämään sijoittajat suorituskyvyn tai muun mittarin mukaan.

Tuetut vaihdot

Shrimpy antaa käyttäjilleen mahdollisuuden yhdistää useita kryptovaluuttakauppoja. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa, vaihtaa ja myydä kryptovaluutta yhdellä käyttöliittymällä. Shrimpyn tuetut salausvaihdot ovat:

 • Binance
 • Kolikkopohja
 • Bittrex
 • Bitfinex
 • Poloniex
 • Kraken
 • … ja monet muut, kuten alla on esitetty.

katkarapujen tukemat vaihdot

Mitkä ovat maksut?

Katkarapupalkkiot perustuvat kolmeen erilaiseen pakettiin, jotka tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia ja toimintoja:

 • HODLer (ilmainen)
 • Ammattilainen – 13 $ / kuukausi (laskutetaan vuosittain)
 • Enterprise – räätälöity sinulle sopivaksi

Jos haluat valita parhaan maksusuunnitelman kryptovaluutastrategian automatisoimiseksi, tarkista verkkosivustolta, mitkä ominaisuudet sisältyvät jokaiseen hinnoitteluvaihtoehtoon. Maksut suoritetaan Yhdysvaltain dollareina tai kryptovaluuttana. Jos et ole varma, miksi et aloita ilmaisella Shrimpy-tilillä?

katkarapupalkkiot

Katkarapukumppanit

Katkarapuja tukevat eräät suurimmista nimistä kryptovaluutta-tilassa, joka tarjoaa uskottavuutta. Salkunhallintasivustoa tukevat seuraavat salausyritykset:

 • KuCoin
 • HitBTC
 • OKEX
 • CoinTracker
 • Koinly
 • CryptoTrader.Tax
 • KaiKo
 • CoinStats
 • CoinAPI.io

katkarapukumppanit

Usein Kysytyt Kysymykset

Voitko testata kryptovaluuttakauppastrategioita

Shrimpylla on backtest-ominaisuus, joka simuloi salkun allokointia nähdäksesi, miten strategia olisi toiminut tietyn ajanjakson ajan. Se on hieno tapa verrata tuloksia HODL-strategian ja tasapainottavan strategian välillä.

Onko kumppaniohjelmaa?

Shrimpylla on kumppaniohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita 50%: n palkkion kolmen ensimmäisen kuukauden aikana kaikista maksamistasi ihmisistä, joita viittasi yksilöllisen viittauslinkin kautta.

Onko Shrimpyllä demotili?

Shrimpylla on demo-kaupankäyntitili, jonka avulla voit tutkia ja kokeilla alustaa samalla kun olet yhteydessä erilaisiin kryptovaluutan vaihtoihin. Voit harjoitella salaussalkkujen perustamista ja automaattisten sijoitusstrategioiden suorittamista allokaatioiden ja taajuuden perusteella. Esittelyn katselu, vieraile verkkosivustolla.

Johtopäätös

Katsauksen ja arvioinnin päättämiseksi katkarapuista havaitsimme, että salauskauppatyökalut ovat erittäin hyödyllisiä. Se poistaa tarpeen tarkistaa salausportfolio joka kerta tai joudut kirjautumaan moninkertaiseen vaihtoon.

Lisäksi automaattinen (tai manuaalinen) kolikoiden jakamistoiminto helpottaa salkun kohdistamisen ja altistumisen muuttamista nopeasti ja helposti. Asennus kestää vain muutaman minuutin, ja Shrimpy tekee loput tasapainottamaan salkkuasi automaattisesti.

Käy katkarapuissa

Ja mikä parasta, voit jopa kohdistaa pienen osan salkustasi kopioimaan erittäin kannattavien salakirjoittajien sijoitusstrategian alustalle. Kaiken kaikkiaan olimme melko vaikuttuneita katkarapuista ja uskomme, että kannattaa kokeilla sitä.

Alustalla olevat kryptovaluuttakauppatyökalut ovat erinomaisia ​​myös ilmaisessa versiossa. On hienoa nähdä tulevaisuudessa lisää kryptovaluuttakauppaa ja uusia ja jännittäviä uusia ominaisuuksia.

Tässä on muutama käsin poimittu artikkeli, joita voit lukea seuraavaksi:

 • FTX Exchange Review – Pitäisikö sinun vaihtaa?
 • 7 parasta nollamaksuista salausta (komission maksuton kauppa)
 • BlockFi-arvostelu: Onko se oikeutettua & Turvallinen?
 • Kuinka ostaa bitcoineja Amazon-lahjakortilla (erittäin helppo)
 • 6 parasta Bitcoin-vaihtoa Isossa-Britanniassa

Käy katkarapuissa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map