StealthEX-arvostelu: Salaus, pikavaihto ja palkkiot

Usean tilin luominen erilaisilla kryptovaluuttakauppapaikoilla voi olla haastavaa altcoin-kaupankäynnille. Parempi ratkaisu on käyttää pikavaihtopalvelua, joka integroituu lukuisiin keskuksiin.

Yksi suosituimmista ei-vapausrangaistuksista on StealthEX.

Käy StealthExissä

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja tässä StealthEX-katsauksessa, suosittelemme vahvasti sinua vieraile verkkosivustolla pitää ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

  • Ilmainen käyttö ilman tilin rekisteröintiä
  • KYC: tä ei tarvita
  • Korkean likviditeetin kumppanit saadakseen parhaat hinnat
  • 300 + tuettua omaisuutta
  • Vaihto ilman vapausrangaistusta
  • Ei enimmäisrajoja
  • Vaihdettu salaus lähetettiin suoraan laitteiston lompakkoon
  • Ei ylimääräisiä kaupankäyntimaksuja tai maksuja

yleensä ottaen

4/5 Käy StealthEXissä

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen kuin sukeltaa tähän arvosteluun, se on erittäin suositeltavaa käyttää laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X vaihdettaessa kryptovaluuttoja. Salakirjoituksen omistus on sijoittajan hallussa ja hallinnassa, ei pörssissä. Lue oppaamme parhaista salauslompakoista saadaksesi lisätietoja.

Mikä on StealthEX?

StealthEX.io on a pikavaihtopalvelu, joka ei ole vapaaehtoinen joka perustettiin vuonna 2018, jotta ihmiset voisivat vaihtaa salauksen toiseen nimettömänä. Alusta tukee yli 300 tuettua kolikkoa ja integroituu maailman parhaiden kryptovaluuttakauppojen parhaisiin hintoihin. StealthEX: llä ei ole rajoituksia, mikä tarkoittaa, että sen käyttäjät voivat vaihtaa minkä tahansa määrän salausta aloittelijaystävällisen käyttöliittymän kautta.

stealthex -sivusto


StealthEX verrattuna

Aloittelijaystävällisyys ja laaja valikoima tuettuja kolikoita ovat tärkeitä ominaisuuksia StealthEX: ssä. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut parhaat välittömän vaihdon salausalustat.

ominaisuudet & Palvelut

Helppokäyttöisyys

StealthEX on suunniteltu erityisesti käyttäjille salauksen muuntamiseen yksinkertaisen ja vähäisen web-käyttöliittymän avulla kryptovaluuttojen vaihtamiseksi. Digitaalisen omaisuuden vaihto voidaan suorittaa muutamassa minuutissa ilman sekavia hintakaavioita ja tilaustyyppejä.

stealthex-ominaisuudet

Ei vapaana

StealthEX on ei-vapausrangaistus, joka sallii salausvaluutan välittömän vaihdon antamatta henkilökohtaisia ​​tietoja. Tilin luomista tai KYC: n täyttämistä ei vaadita. Vaihdettu varat lähetetään suoraan laitteiston lompakkoon eikä sitä ole tallennettu pörssiin.

Tuetut kolikot

StealthEX integroituu maailman suurimpiin kryptovaluutanvaihtoihin, kuten Binance, KuCoin ja Okex 300+ kryptovaluuttaomaisuutta. Alusta pystyy löytämään parhaat hinnat ja hinnat jokaisesta pörssistä.

Kuinka StealthEX toimii

Kun käyttäjä syöttää resurssin vaihtaakseen avattavaa luetteloa ja kolikkoa, alusta muodostaa yhteyden ja etsii useita vaihtokumppaneitaan. StealthEXin algoritmit löytävät parhaan hinnan ja kurssit kaupankäyntiparille ja näyttävät parhaan muuntokurssin salauksesta salaukseen -kaupalle. Kun tilaus on vahvistettu, vaihto suoritetaan vaihdon kanssa. Asiakkaat heidän ei tarvitse siirtää varojaan StealthEX: lle.

Vaihtonopeus voi kestää 5-30 minuuttia salausvaluutan ja blockchain-verkon käytön mukaan tapahtuman ajankohtana. Valmistuttuaan kolikot lähetetään suoraan annettuun laitteiston lompakon osoitteeseen.

Onko StealthEX turvallinen?

Välittömät vaihtovälineet, kuten StealthEX, ovat turvallisimpia pörssejä, joita voidaan muuntaa digitaalisiin omaisuuseriin, kuten Bitcoin, Ethereum ja XRP, muihin kolikoihin. Pörssi ei kerää mitään henkilökohtaisia ​​tietoja tai säilytä omaisuutta, joten sitä on henkilöllisyyspetosten ja varkauksien riski on lähes nolla StealthEX: n avulla.

Tuetut vaihdot

StealthEX integroituu 6 kryptovaluutta-kaupankäyntialustaan, jotka sisältävät Binance, Bitfinex, Bittrex, HitBTC, KuCoin ja OKEX. Jokainen pörssi omilla oikeuksillaan on parhaita likviditeetin tarjoajia, ja se on tällä hetkellä luokiteltu maailman 15 parhaan pörssin joukkoon liikenteen, likviditeetin ja Kolikkomarkkinat. StealthEX-käyttäjät voivat siis saada parhaan hinnoittelun ja hinnat vaihtaakseen salauksen salaukseksi tarvitsematta luoda useita kauppatilejä jokaiselle pörssille.

stealthex-vaihdot

Käyttöliittymä

Kryptovaluutanvaihdon suunnittelu on tärkeä näkökohta, koska siellä vietetään suurin osa elinkeinonharjoittajan ajasta. StealthEX: n käytön etu muihin swap-alustoihin verrattuna on tähän tarkoitukseen rakennettu käyttöliittymä suunniteltu kaikille ihmisille. Prosessi kryptovaluuttojen vaihtamiseksi on yksinkertainen ja se voidaan suorittaa neljässä vaiheessa.

Aloittamiseksi prosessi alkaa käyttämällä avattavaa valikkoa ja valitsemalla kolikko, joka siirretään ja vastaanotetaan vastineeksi. Kun summa on syötetty, StealthEX laskee muuntokurssin omalla algoritmillaan ja esikatselee kurssin.

stealthex

Stealthex tarjoaa myös kiinteät korot lukita muunnoshinta koko tapahtumaprosessin ajan. Tämä tarkoittaa, että kurssi pysyy noteerattuna ja muunnetaan näytettynä hintana, kun varat siirretään lompakkoon.

stealthex vahvistaa tilauksen

Vaihtopalkkiot

Välittömän vaihdon hinta StealthEX: n avulla on verkkomaksumaksu maksuvalmiuskumppaneiden mahdollisesti perimien maksujen lisäksi. Siksi kokonaismaksu voi vaihdella valitun kolikon välillä. Esimerkiksi, jos käyttäjä haluaa muuntaa Bitcoinin Ethereumiksi ja kaupan suorittaa Binance, transaktiomaksu olisi noin 0,1% vaihdettavasta määrästä riippuen.

Lopullinen kaupankäyntimaksu näytetään ennen kaupan toteuttamista. Käyttäjien tulisi olla tietoisia siitä, että StealthEX ei siirrä kanta-asiakasmaksualennuksia tai kaupan alennuksia, joita normaalisti sovellettaisiin käytettäessä varsinaista kryptovaluutanvaihtoa.

Vaihda rajat

StealthEX: llä on vähimmäisvaihtosumma sen varmistamiseksi, että tapahtuma käsitellään blockchain-verkossa, mukaan lukien kaivostyöntekijöiden palkkiot. Vähimmäismäärä vaihtelee kolikoiden mukaan ja se näkyy käyttöliittymässä. On ei enimmäisrajaa vaihtaa salaus välittömästi salaukseen.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko StealthEX Legit?

StealthEX on ei-säilöönoton kryptovaluuttapalvelu, joka tarjoaa laillisen alustan sijoittajat voivat välittömästi muuntaa digitaalisen omaisuuden muiksi kolikoiksi. Vaihtoon ei liity samoja riskejä kuin keskitettyyn vaihtoon, kuten henkilöllisyyspetoksiin ja hakkereiden varkauksiin.

Tarvitsenko laitteistolompakon StealthEX: n käyttämiseen?

Asiakkaiden on annettava lompakon osoite, jotta he voivat lähettää ja vastaanottaa kryptovaluuttoja StealthEX: n avulla. Alusta ei käsittele tai säilytä salausvaroja. Paras tapa on käyttää hyvämaineista laitteistolompakkoa vaihdon suorittamiseen.

Johtopäätös

StealthEX-katsauksen lopuksi vaihto tarjoaa välitön, turvallinen ja varma palvelu altcoin-sijoittajille ja kauppiaille. Kyky vaihtaa kolikoita nopeasti tarvitsematta luoda tilejä useille salauskauppapaikoille tietyn kolikon muuntamiseksi on suuri etu.

Käy StealthEXissä

Alhaiset kaupankäyntimaksut ovat erittäin tärkeitä mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakaupat tarjoavat yllä mainitun pörssin lisäksi alhaiset transaktiokustannukset osto- ja myyntikaupoille:

Käy StealthEXissä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map