SwapSpace-arvostelu: Onko se turvallista ja oikeutettua?

Vaihda Space on kryptovaluutan vaihtoaggregaattori, jonka avulla kauppiaat ja sijoittajat voivat etsi salausmarkkinoiden parhaita hintoja vaihtaaksesi kolikoita välittömästi. Heidän välitön salauksesta salaukseen -palvelu on helppo, aloittelijaystävällinen ja turvallinen tapa vaihtaa erilaisia ​​digitaalisia resursseja ilman, että sinun on luotava tiliä ja vaihdettava rajoituksia.

SwapSpace-vaihto tukee yli 300 salaustekniikkaa ja on kumppanina luotettavien ja vakiintuneiden maailmanlaajuisten pörssien kanssa tarjotakseen asiakkailleen parhaat korko-optiot.

Käy SwapSpace-sivustossa

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle aina tarkkoja tietoja tässä SwapSpace-katsauksessa, suosittelemme sinua vieraile verkkosivustolla pysyä ajan tasalla myöhemmin mahdollisesti tapahtuvista muutoksista.

Lisäksi Bitcoin-laitteistolompakko, kuten Ledger Nano X, vaaditaan kryptovaluutan vastaanottamiseksi tällä alustalla. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue opas siitä, mitkä salauslaitteiden lompakot ostavat.

swapspace-sivusto

Mikä on SwapSpace?

SwapSpace toimii tietojen välittäjänä ja yhdistäjänä erilaisissa virtuaalivaluutanvaihdoissa, joiden avulla asiakkaat voivat vaihtaa välittömästi yli 300 kryptovaluuttaa sekä kiinteillä että vaihtuvilla koroilla. SwapSpace-alusta on tehnyt yhteistyötä maailmanlaajuisten pikakoodauspörssien, kuten Changelly, ChangeNOW ja SimpleSwap tuoda parhaat salaushinnat sijoittajille ympäri maailmaa.

SwapSpace verrattuna

Aloittelijan ystävällisyys ja helppokäyttöisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia SwapSpacessa. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muita suosittuja salauksenvaihtoja, joiden avulla käyttäjät voivat vaihtaa salauksen välittömästi käyttämällä helppokäyttöistä verkkosivustoa.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

  • 5 parasta alustaa, jotka ansaitsevat kiinnostusta salaukseen
  • 10 parasta Bitcoinia & Cryptocurrency Exchanges Australiassa
  • Wunderbit Trading Review: Salauskauppabotit & Sosiaalinen kaupankäynti
  • Stealthex-arvostelu: Crypto, Instant Swaps & Palkkiot
  • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)

Kuinka SwapSpace toimii?

SwapSpace on yhteistyössä joidenkin suosituimpien pikakryptovaluutta-alustojen kanssa koota parhaat salaustasot palveluista, kuten StealthEX, Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap, ChangeHERO ja GodEX. Parhaan hinnan löytämiseksi ei tarvitse kirjautua useampiin kryptovaluutta-pörsseihin. SwapSpace tekee kovaa työtä etsimällä parasta mahdollista hintaa.

Tarjotut hinnat lukitaan, kunnes käyttäjä suorittaa tapahtuman ja vahvistetaan estoketjussa. Tämä tarkoittaa, että SwapSpace-käyttäjät voivat muuntaa kryptovaluutta tai rahakkeet nopeasti ja nimettömästi muutamassa minuutissa parhaaseen hintaan.

miten vaihtotila toimii

Onko SwapSpace turvallinen?

SwapSpace on a turvallinen paikka muuntaa salausvaluutat ja rahakkeet välittömästi. Käyttäjien varoja EI tallenneta sivustoon, joita muuten voidaan hakkeroida tai vaarantaa. SwapSpace ei myöskään vaadi pääsyä yksityisiin avaimiin tai muihin käyttäjätietoihin. Vaihtopalvelu lähettää kolikot henkilöstösi lompakkoon, kun kauppa on suoritettu säilytystä varten.

SwapSpace-palkkiot

SwapSpace kerää salaushinnat yhteen paikkaan näytöllä ja antaa asiakkaiden vertailla ja valita markkinoiden parhaan hinnan. Siellä on ei ylimääräisiä maksuja yli kumppaneiden hinnat.

Kuinka vaihtaa salaus SwapSpacen avulla

Voit vaihtaa salausvaluutan välittömästi SwapSpacen kanssa seuraavasti:

salaustilan valuutanvaihto

Valitse salausvaluutta & Vaihdettava määrä

Valitse SwapSpace.co-verkkosivuston widgetin avulla salausvaluutta, jonka haluat myydä avattavasta valikosta. Valittavana on yli 300 kryptovaluutta, kuten Bitcoin, Ethereum, Cardano, Basic Attention Token, LINK ja Tezos. Kun olet syöttänyt myyntisumman, valitse ostettava kryptovaluutta.

Valitse paras hinta

SwapSpace näyttää luettelon käytettävissä olevista hintavaihtoehdoista kumppaniluettelosta. Paras hinta näytetään ylhäällä. Valitse paras hinta vaihtokumppaneilta. Jotkut vaihdot edellyttävät, että läpäiset AML / KYC-menettelyn.

Valitse kannattavin kurssi ja napsauta Vaihda-painiketta.

swapspace-hinnat

Syötä tapahtuman tiedot

Seuraava vaihe on antaa vastaanottajan osoite. Varmista ennen tapahtuman suorittamista, että kryptovaluuttalaitteesi lompakko tukee kolikkoa. Esimerkiksi, jos haluat vaihtaa Bitcoinin Ethereumiin, sinun on annettava Ethereum-osoitteesi alla olevan kuvan mukaisesti. Ei Bitcoin-osoite tai muu salaus. Muuten saatat menettää kolikkosi.

Kun olet tyytyväinen tilaukseen, hyväksy T&Cs ja napsauta Seuraava.

swapspace-lompakko

Siirtää varoja

Viimeinen vaihe on siirtää varoja kryptovaluutasta, jonka haluat vaihtaa. Kun tilaus on valmis, kryptovaluutta lähetetään annettuun osoitteeseen. Käsittelyaika voi kestää jopa tunnin, ja se riippuu SwapSpace-kumppanien työn nopeudesta ja blockchain-verkkojen kokonaiskuormituksesta.

keskimääräinen vaihtamisaika suosituimmille kryptovaluutoille on noin 15-20 minuuttia.

vaihtotavaratalletus

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko SwapSpace Legit?

SwapSpace on a legit salauspalvelu, joka on toiminut vuodesta 2019 lähtien ja alustan, jolla on luotettavia nimiä kryptovaluuttaympäristössä, kuten ChangeNOW ja Changelly. Käyttäjät voivat käydä salakirjoitusta välittömästi nimettömästi, koska SwapSpaceen ei vaadita tilin luomista tai henkilöllisyystodistusten lähettämistä..

Mitä kryptovaluuttoja SwapSpace tukee?

Vaihda Space tukee yli 300 kryptovaluutta mukaan lukien tärkeimmät digitaaliset valuutat, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero ja monet muut. SwapSpace lisää jatkuvasti tukea uusille vaihtokumppaneille, mikä lisää palveluun lisää kolikoita. Täydellinen luettelo SwapSpace-tuetuista kolikoista, vierailla heidän verkkosivuillaan.

Pitääkö sinun vahvistaa tilin vahvistus?

SwapSpace-käyttäjät sinun ei tarvitse luoda tiliä käyttääksesi palvelua. Jotkut SwapSpace -vaihtokumppaneista vaativat sen käyttäjiä todistamaan henkilöllisyytensä ja suorittamaan Know-Your-Client -prosessin. Jos valitset vaihtokurssin jonkin näistä palveluntarjoajista, sinun on toimitettava henkilöllisyystodistuksesi ennen tapahtuman suorittamista.

Onko vaihdettavissa vähimmäismäärä?

Vaihda Space ei rajoita vaihdettavaa määrää. Käyttäjien on otettava huomioon verkkomaksu varmistaakseen, että summa kattaa blockchain-tapahtumakustannukset.

Voivatko Yhdysvaltain asukkaat käyttää SwapSpacea?

Vaihda Space ei salli yhdysvaltalaisten asiakkaiden käyttää tai käyttää palveluitaan tiukkojen määräysten vuoksi. Kiellettyjen maiden luetteloon kuuluvat Bangladesh, Bolivia, Kuuba, KrimIran, Pohjois-Korea, Sudan, Syyria, Yhdysvallat (mukaan lukien kaikki Yhdysvaltojen alueet, kuten Puerto Rico, Amerikan Samoa, Guam, Pohjois-Mariaanien saari ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret (St (Croix, St. John ja St. Thomas))

Johtopäätös

SwapSpace-katsauksen lopuksi, helppokäyttöisyys ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tekevät välittömästä salauksenvaihtopalvelusta erinomaisen paikan vaihtaa digitaalisia valuuttoja. Kumppanuusohjelmansa kautta, jolla on hyvämaineinen fiat-salausvaihto, SwapSpace pystyy tarjoamaan käyttäjilleen parhaat hintavaihtoehdot.

Käy SwapSpace-sivustossa

Turvallisuuden osalta SwapSpace ei kerää tietoja käyttäjiltä eikä varastoi varoja pörssiin. Salausvaluutan vaihtamisesta ei myöskään peritä lisämaksuja. Kaiken kaikkiaan SwapSpace on innovatiivinen palvelu, joka muuntaa salausvaluutat välittömästi.

On tärkeää käyttää globaalia ja luotettavaa salausvaihtoa Bitcoinin ja kryptovaluuttojen ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. On olemassa useita pörssejä, joihin on hakkeroitu tai joiden asiakkailta on varastettu varoja. Seuraavat kryptovaluuttakaupat – edellä mainitun pörssin lisäksi – ovat tunnettuja ja luotettavia tarjoamaan turvallisen ja turvallisen tavan aloittelijoille ja ammattimaisille salauskauppiaille tallettaa fiat-valuuttaa ja ostaa digitaalista omaisuutta.

Käy SwapSpace-sivustossa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me