Yobit-arvostelu: Onko se legitiimi ja turvallinen vuonna 2021?

Yobit on suosittu kryptovaluuttakauppapörssi, joka on ollut valintaalusta useita vuosia. Pörssi on tunnettu tarjoamalla laajan luettelon kaupankäynnin kohteena olevista kryptovaluutoista, mukaan lukien matalan korkki-altcoiinit suurempiin ja yleisempiin varoihin, kuten Bitcoin, Ethereum ja XRP.

Käy YoBitissa

Tässä Yobit-katsauksessa annamme yleiskatsauksen vaihto-ominaisuuksista, käyttöliittymästä, kaupankäyntityökaluista, tilaustyypeistä, maksuista, asiakaspalvelusta ja kokemuksestamme alustan käytöstä. Joten varmista, että pysyt loppuun asti lukemaan lopullinen tuomio Yobit.net-sivustolta.

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja vaihto-arvosteluissamme, suosittelemme vahvasti sinua vierailla heidän sivustollaan pitää ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

yobitin sijoitus

Cryptocurrency -kaupassa on suositeltavaa käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue laitteistolompakoita käsittelevä oppaamme salauksen tallentamiseksi.

Mikä on Yobit?

Yobit.net on edelläkävijä salauksen valuutanvaihtotilassa, joka tarjoaa yksinkertaisen mutta tehokkaan alustan, joka tunnetaan salausyhteisössä. Yobitin suosio näkyy sen valtavan kaupankäyntimäärän mukaan, joka on lähes 50 miljoonaa dollaria päivässä Kolikkomarkkinat. Sivusto sijoittaa Yobitin tällä hetkellä numeroon 10 parhaiden kryptovaluuttakauppojen pörsseissä maailmassa.

Ennen kuin muiden alustojen, kuten Binance, Bybit ja BitMEX, kaltaiset, Yobit on ollut johtava pörssi, joka tarjoaa laajan valikoiman vähemmän tunnettuja altcoineja kaupankäyntiin. Siellä on yli 8000 erilaista kryptovaluutta, joilla voidaan käydä kauppaa vastaan ​​useita perusvaroja kuten Bitcoin, Ethereum ja Tether.

Yobit verrattuna

Edistyneet ominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut ovat tärkeitä ominaisuuksia Yobitissa. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippumarginaaliset salausvaihdot, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

Yobit-rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Aloita Yobitin käytön aloittaminen luomalla ensin tili seuraamalla näitä ohjeita:

yobit-rekisteri

Yobit-tilin vahvistus


Käyttäjien ei tarvitse suorittaa tunnettua asiakasta (KYC) -prosessia, joka on hieno. Tämä tarkoittaa, että uudet kauppiaat voivat tallettaa varoja ja aloittaa kaupankäynnin suosikkikolikoillaan alustalla muutamassa minuutissa. Yobit ei kerää tietoja, jotka säilyttää kauppiaiden nimettömyyden pörssissä.

Kuinka tallettaa varoja Yobitiin

Varojen tallettaminen Yobit-tilille on melko yksinkertaista. Kuten muutkin salausvaihdot, tämä voidaan suorittaa siirtymällä ‘Lompakkoosi’ ja valitsemalla talletettava omaisuus. Tämä tuo esiin ainutlaatuisen Yobit-lompakon osoitteen, jota voidaan käyttää varojen turvalliseen siirtämiseen hallussasi olevasta laitteistolompakosta tai muulta salausalustalta..

Täällä voit myös nostaa varoja ja tarkastella tapahtumahistoriaa lompakostasi.

yobitin talletusvarat

Yobit-käyttöliittymä

Kun vierailet Yobit.netissä, kaupankäyntikäyttöliittymä on ensimmäinen sivu, jonka näet. Se on ulkonäöltään perus, mutta sisältää vakioidut kaupankäyntiominaisuudet ja työkalut, jotka odotetaan digitaalisen omaisuuden vaihdon yhteydessä.

Vasemmalla puolella kauppiaat voivat nopeasti tarkastella tilin saldon yhteenvetoa, josta voi olla hyötyä. Alla on lueteltu markkinat, jotka on luokiteltu kaupan käytettävissä oleviin eri pariin.

Täällä voit nopeasti siirtyä satojen kaupankäyntiparien läpi etsimään mahdollisuuksia. Päivittäisen muutosprosentin ja äänenvoimakkuuden näyttäminen on erinomaista, jos haluat skannata nopeasti suurikokoisia kolikoita (esim..

yobitin käyttöliittymä

Kaaviot ovat keskellä käyttöliittymää. Sijoittajat, jotka luottavat edistyneisiin kartoitusohjelmistoihin tai työkaluihin, jotka käyttävät teknisiä indikaattoreita, malleja tai kaaviotyökaluja, eivät löydä niitä Yobitista.

Elinkeinonharjoittajat, jotka osaavat lukea tilauskannan, volyymi- ja kynttilänjalkakuviot, rakastavat kaupankäyntiä Yobitissa spekuloimalla satoja alustalla saatavilla olevia kolikoita.

Kaiken kaikkiaan löysimme kaupankäynnin kokemus Yobitista on yksinkertainen ja helppo käyttää. Se on samanlainen kuin muut tunnetut vaihdot, kuten Poloniex ja Gate.io joita on ollut jo vuosia.

Yobit-palkkiot, marginaali & Rajat

Useimmat elinkeinonharjoittajat tietävät, että kaupankäyntimaksut ovat tärkeä näkökohta käytettäessä kryptovaluuttakauppaa. Erityisesti aktiivisille päivän kauppiaille, jotka voivat suorittaa useita kauppoja päivässä korkealla vipuvaikutuksella. Yobitin palkkiot ovat seuraavat tai voit vierailla heidän verkkosivustollaan nähdäksesi ne kokonaan.

Kaupankäyntimaksut

Voit ostaa ja myydä salausta Yobit-alustalla kaupankäyntimaksut eivät ylitä 0,2% kaupasta määrä. Yobitin palkkiot ovat kilpailukykyisiä markkinoilla muihin salauskauppapaikkoihin verrattuna.

Tallettaa & Peruuttaminen

Siellä on ei talletusmaksuja siirtää mikä tahansa kryptovaluutta Yobitiin. Nostoista peritään tavallinen lohkoketjumaksu, joka määräytyy verkon kuormituksen mukaan.

Asiakaspalvelu

Tärkeä tekijä tietyn kryptovaluutan vaihtoa käytettäessä on asiakaspalvelu. Yobitin usein kysyttyjen kysymysten mukaan tukikyselyihin vastataan yleensä tunnin sisällä, mutta joskus ne voivat kestää jopa 24 tuntia.

Yobit.net -sivustolla on usein kysyttyjä kysymyksiä -osa, mutta se on melko rajallinen ja vastaa vain peruskysymyksiin, kuten aloittamiseen, talletuksiin, maksuihin ja varojen nostamiseen. Emme nähneet tietokannan osiota, joka olisi hyödyllinen aloittelijoille, jotka aloittavat Yobitin käytön.

Yobitilla on yksi Telegramin suurimmista yhteisöistä, ja englantilaisessa ryhmäkeskustelussa on yli 80 000 ihmistä. Järjestelmänvalvojat näyttävät erittäin aktiivisilta ja reagoivilta, kun heille lähetetään suora viesti tuen saamiseksi.

Yobit-vaihtoehdot

BYBIT

Bybit

ByBit on johdannaisten kryptovaluuttakauppapaikka, jossa painotetaan vipuvaikutusta, jopa 100-kertaista vipuvaikutusta Bitcoin- ja Etherium-kauppapareille. Bybitistä on tullut yksi parhaista salausvaihdoista maailmassa.

Vieraile verkkosivustolla plus500

Plus500

Plus500 on CFD-tarjoaja, joka tarjoaa massiivisen asiakaskuntansa maailman suosituimpien salausvarojen kauppaan jopa 30x vipuvaikutuksella, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron ja Monero.

Vastuuvapauslauseke: pääomasi on vaarassa

Vieraile verkkosivustolla binance

Binance

Binance on suurin kryptovaluutanvaihto kaupan määrän mukaan ja yksi nopeimmista kaupankäynnin palvelujen tarjoajista blockchain-ekosysteemille. Pörssi on nähnyt tähtitieteellistä kasvua ja on ensiluokkainen salauskauppapaikka.

Vieraile verkkosivustolla

Yobit arvosteluja & Palaute

Vaihto on sai 4,5 tähteä viidestä arvostetulla arvostelusivustolla Trustpilot. Tämä on yleensä hyvä osoitus ja mittari vaihdon maineesta ja luotettavuudesta. Suurin osa kommenteista on myönteisiä, muutama kielteinen. Huomasimme, että neutraaleja luokituksia ei löydy.

Uutta salauksenvaihtoa valittaessa käyttäjien tulee aina soveltaa huolellisuutta, riskienhallintakäytäntöjä ja pitää jatkuvasti ajan tasalla tämänkaltaisista vaihtoarvioinneista.

yobit-arvostelut

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Yobit Legit?

Yobit näyttää olevan laillinen kryptovaluuttakauppapörssi, joka on toiminut monta vuotta ja joka on houkutellut merkittävää kauppiaiden seuraajaa. Pörssi on rekisteröity Panamassa ja saatavilla maailmanlaajuisesti.

Onko Yobit turvallinen vaihto?

Yobitia ei tunnu hakkeroidun sen käynnistämisen jälkeen vuonna 2014. Alustalla on perusturvatoimenpiteet, kuten 2FA, käyttäjätilien suojaamiseksi. Sivuston suojatoimenpiteistä on rajallista tietoa, joten suosittelemme käyttäjiä tekemään aina oman tutkimuksensa.

Onko Yobitilla esittelytili

Yobitilla ei ole demotiliä, jotta kauppiaat voivat harjoittaa salaustoimintaa tekemättä talletusta.

Onko Yobit-kumppaniohjelmaa?

Yobit.net: llä on kumppaniohjelma, joka palkitsee nykyiset käyttäjät, jotka tuovat uusia asiakkaita ainutlaatuisella viittauslinkillään. Lähetysbonus on 20% viitattujen käyttäjien kaupankäyntimaksuista.

Onko Yobitilla mobiilikauppasovellus?

Yobitilla ei ole mobiilisovellusta Android- ja iOS-käyttäjille kryptovaluutan kauppaa varten.

Johtopäätös

Yobit-katsauksen lopuksi se on yksi vanhimmista salausvaihdoista toimitti vankan kaupankäyntialustan useita vuosia. Vaikuttaa siltä, ​​että vaihto on edennyt pitkän matkan parantamaan asiakaspalvelua reagoivalla sähkeyhteisöllä ja useilla järjestelmänvalvojilla tukeakseen kasvavaa käyttäjäkuntaansa.

Käy Yobitissa

Muutama hyvä asia Yobit-vaihdosta on:

  • Ei ole koskaan hakkeroitu
  • Tuhannet krypakolikot kauppaa varten
  • Helppokäyttöinen kaupankäyntirajapinta
  • Nopea rekisteröityminen (ei KYC: tä)
  • Kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut

Joten mikä on lopullinen tuomio?

Löysimme vaihdon helppokäyttöiseksi, tallettaa varoja ja toteuttaa kauppoja. Se on loistava foorumi salaustoimijoille ja sijoittajille, jotka haluavat hyödyntää uusia kryptovaluuttoja varallisuuden rakentamiseksi Bitcoinissa, tulisi harkita Yobitin käyttöä.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

  • 5 parasta alustaa, jotka ansaitsevat kiinnostusta salaukseen
  • 8 parasta kryptovaluutanvaihtoa Yhdysvalloissa
  • Kuinka ostaa bitcoineja Amazon-lahjakorteilla – erittäin helppoa
  • Paras salausvaihto Uudessa-Seelannissa
  • 4 parasta paikkaa panostaa Tezos (XTZ) & Ansaitse palkintoja

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakauppapalvelut – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiilille reagoivan kaavion käyttöliittymän, joka sopii aloittelijoille ja ammattimaisille krypto-kauppiaille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map